miercuri, 31 iulie 2019

Oficial ne merge bine!!

Rapid a susținut astăzi ultimul joc de verificare înainte de startul ligii secunde, învingând formația Metalul Buzău cu 6-2.
Pancone a folosit in acest test jucătorii ce au evoluat mai puțin în ultima vreme, dar și câțiva juniori.
Formatia aliniată a fost următoarea:
RAPID: Achiriloaie (74′ Tătaru) – Băjan, Iacob, Babaua, Demici (46′ Finica) – Pănoiu (61′ Ant. Dumitrescu), Djuric, Goge (46′ Gogan) – Tudoran (61′ Ad. Nițu), Dodoi (46′ Netinho), Labeau.
Judecând după evoluțiile din amicale putem spune că Rapidul a luat sufletele noastre în serios.
Dacă ne mai uităm și la faptul că suntem contați cu prima sansă de promovare suntem obligați să luăm sambată cu asalt Regia.
Urmează prima haltă....Farul.
Succes baieți!

FzR!!

luni, 29 iulie 2019

"Diavol" din tata-n fiu!"

1956 Cesare Maldini debutează la vârstă de 22 de ani.
1985 Paolo Maldini la doar 16 ani.
2019 Daniel Maldini, fiul de 17 ani al legendarului Paolo Maldini, a debutat pentru "rossoneri" în partida amicală cu Bayern Munchen, de la Internațional Champions Cup din Kansas City.
Cesare și Paolo Maldini au fost incluși în Italian Football Hall of Fame și în AC Milan Hall of Fame, fiind doi dintre cei mai iubiți și respectați jucători din istoria „rossonerilor”.
Urmează Daniel...

Legenda Continuă!!

FzR!!

Dincolo de frontiere

Românii îl cunosc de pe scenă, însă puţini ştiu că în anii `60 a trecut, ca deţinut politic condamnat la trei ani de detenţie pentru "trădare şi trecere de frontieră", prin infernul de la Periprava. Gândul ( 19 septembrie 2013 ) vă prezintă astăzi, în premieră, mărturiile actorului Mitică Popescu, ajuns în anii de mijloc ai secolului trecut în lagărul din Deltă, unde Ion Ficior instituise un regim de teroare şi exterminare. Dosarul fostului torţionar de la Periprava care a fost denunţat pentru genocid a fost prezentat ieri de Gândul în cadrul proiectului dezvoltat în parteneriat cu Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc. În premieră pentru România, la Periprava a fost deschis un şantier arheologic pentru identificarea gropilor comune în care au fost îngropaţi deţinuţii politici.
Mitică Popescu e un „maistru” cinstit al teatrului românesc. Zice că nu e nici domn, nici tovarăş, ci pur şi simplu „Nea Mitică”. Asta e o spusă a lui, mai veche. Dincolo de ea rămâne, însă, personalitatea fără cusur a artistului cu ştaif. O figură remarcabilă, în adevăratul sens al cuvântului, care joacă de multe ori doar prin propriile-i trăsături. Ochii care spun povestea înaintea vorbelor, făcându-se martorii stării celorlalţi. Oglinzi în care realitatea imediată, brută, se şlefuieşte cu umor, cu înţelegere, cu un soi de tandreţe şi un zâmbet abia perceptibil, amestec de ironie, căldură, sarcasm, dragoste.
Uneori, cuvintele-i sunt rare şi apăsate, ca nişte verdicte implacabile. Dă impresia că e făcut din tăceri lungi din care îţi face hatârul să iasă, în răstimpuri, să vadă cine îl caută, cine eşti. După toate astea, omul este de o discreţie şi de o modestie reamarcabile. Aproape că trăieşte într-o şoaptă prelungă, ca să nu sperie somnul celorlalţi.
Şi, aşa cum se întâmplă uneori, perfect împotriva oricărei logici, astfel de caractere sunt atrase în viroagele vieţii cu o violenţă incredibilă.
Maestrul Mitică Popescu este unul dintre românii care au supravieţuit mizeriei închisorilor comuniste, fiind aruncat acolo, împreună cu alţi tineri de seama lui către finele „deceniului negru”.
M-au luat pentru că n-am turnat
„Eram la nişte vecini, de un Sfântu Ştefan, la onomastica unui prieten. Din una-n alta, cum povesteşti la întâlnirile astea tot ce-ţi trece prin minte, unii au spus că vor să plece în America. Eram în 1958. Îţi dai seama. Mie mi-a intrat pe o ureche şi mi-a ieşit pe cealaltă. După câteva zile mă trezesc umflat de Securitate. Că eu n-am ştiut că ăia vor să fugă din ţară? „N-am ştiut”. Că au trimis o scrisoare la Ambasada Americii, n-am ştiut? „Nu, n-am ştiut”. „Aţi discutat lucrurile astea între voi; n-ai auzit?”. „Nu”. „N-ai auzit... Lasă că-ţi spunem noi. Uite că noi ştim!”. Şi m-au condamnat la trei ani pentru „Nedenunţare de acte preparatorii pentru trecerea frontierei”. Adică pentru că nu mi-am turnat nişte prieteni care visau să ajungă în America. Dar nu-i nimic, că ne-a turnat altul care era acolo cu noi. Lasă că ăştia n-au ajuns nici în Gara de Nord, că nu le-a răspuns nimeni. Au fost arestaţi pe vorbe, şi eu, odată cu ei”.
Minciuna securistă are picioare lungi
Pe „Fişa matricolă penală” a lui Dumitru Popescu, născut pe 2 decembrie 1936, la Bucureşti, student în anul II la Teatru, în momentul reţinerii, scrie că a fost arestat de Securitate, pe 5 noiembrie 1958, „Pentru faptul de Trădare şi trecere de frontieră”, fiind, apoi, depus în penitenciar la data de 9 februarie 1959.
Îi citesc „fapta” de pe fişă şi se enervează. „E o tâmpenie. Nu înţelegi că n-am avut niciun gând să fug?! D-aia mi-au şi dat doar trei ani. Ceilalţi au luat între opt şi 12 ani. Eu am luat minim de pedeapsă. Alta mai mică nici nu exista. E drept că-ţi confiscau şi bunurile personale, dar eu aveam vreo trei cămăşi şi vreo două cravate cu zgârci, că se purta” spune maestrul cu o undă de umor.
Ar vrea să uite
Îl întreb cum a fost, ce a trăit, ce a simţit. Îmi spune că nu vrea să vorbească despre trecutul ăsta. „E mult de atunci. Nu mai are niciun rost să iau povestea de la capăt. Să dezgrop morţii”. Insist, îi spun că are. Că e vorba de viaţa lui şi a celorlalţi aflaţi în situaţii similare. Se lasă greu, cu vorbe puţine şi pauze lungi.
„După arestare, o perioadă nu ne-au scos la muncă. Aşa era atunci. În vară, prin iunie, ne-au mutat, însă, de la Jilava la Periprava, la munci agricole, la porumb. E drept că n-am stat acolo decât vreo trei luni, până în septembrie. Pe urmă, ne-a mutat iar, în Balta Brăilei, la Salcia, într-o colonie de muncă - am lucrat la dig, la canalele de desecare. La Salcia am stat până în noiembrie 1961, când m-au liberat".
Îl întreb, apoi, dacă, la Periprava, l-a cunoscut pe Ficior. „L-oi fi cunoscut, l-oi fi văzut vreodată, dar de vorbit cu el n-am vorbit. Noi aveam belelele noastre cu subofiţerii care ne supravegheau pe secţie şi care ne scoteau la muncă. Caraliii, ăştia ne mâncau nouă zilele”.

Deşi nu a stat mult timp în penitenciarul condus de Ficior, Mitică Popescu îşi aminteşte foarte bine condiţiile în care a trăit acele luni. „Foamea era îngrozitoare. Ne dădea o zeamă de arpacaş şi un colţ de pâine. Mâncai cel mai bine când visai. Apa pe care o beam era scoasă direct din Dunăre, iar ţânţarii ne mâncau de vii”.

Despre morţi, maestrul îşi aduce aminte că la Salcia numărul lor a fost mare. „A venit tifoida peste noi; muncile erau crâncene. Mulţi au murit de foame şi de epuizare. Alţii de inimă rea. N-aveam voie să primim pachet sau să ne vedem rudele. Eram rupţi complet de lume. Oamenii, săracii, nu ştiau ce le face copilul; dacă le mai trăiesc părinţii; ce e cu soţia... Nimic. Sincer, eu am avut şansa că eram tânăr. Dar pentru cei în vârstă era îngrozitor. Se muncea pe rupte, trebuia să faci norma. Dacă nu, bătaia ta n-o lua nimeni”.
Viaţa, de la capăt
În 1961, când i-au dat drumul din puşcărie, securiştii i-au pus în vedere să nu discute nimic despre ce a trăit în aceşti ani. „Mă urmăreau zi de zi. Toţi eram urmăriţi atunci, dar noi, ăştia cu „tinicheaua”, în mod special. Fusesem dat afară din Institut, aveam probleme la dosar, nu mai aveam niciun rost. Abia după trei ani mi s-a permis să dau un nou examen la Teatru; şi asta datorită unor oameni care m-au apreciat în primii doi ani de şcoală”. O singură satisfacţie spune că a avut. „Nu plăteam cotizaţia la partid, că pe noi, ăştia cu probleme, nu ne făceau membri de partid”.
„Ce-au făcut ei a fost o mizerie”
Ani de zile, după ce s-a întors din „iad”, n-a vorbit cu niciunul dintre foştii colegi sau cu cei pe care îi cunoscuse în detenţie. „Mi-a fost frică. Abia după mulţi ani, m-am întâlnit cu Alexandru Paleologu, apoi şi cu Alexandru Ivasiuc şi am mai stat de vorbă. În puşcărie îl mai cunoscusem şi pe I.D. Sârbu, dar de atunci n-am mai vorbit cu el. I-am jucat o piesă, la Piatra Neamţ, dar atât. El se întorsese acasă, în Craiova”.
Tace întors în amintiri. Revine apoi şi, înainte să cadă cortina, îmi spune iar. „Eu vreau să fiu bine înţeles! Nicio clipă n-am avut de gând să fug din ţară. Ce-au făcut ei a fost o mizerie...”.
Biografie
Actorul Mitică Popescu s-a născut pe 2 decembrie 1936, în Bucureşti.
De-a lungul timpului şi-a construit o frumoasă carieră în teatru şi cinematografie, pentru care, în anul 2009, a fost recompensat cu „Premiul UNITER pentru întreaga activitate”.
S-a remarcat în faţa spectatorilor datorită rolurilor din piese precum „Oamenii cavernelor”, „Cititorul de contor”, „Nebuna din Chaillot”, „O şansă pentru fiecare”, „Nişte ţărani”, „Ivona, principesa Burgundiei”, „Mătrăguna”, „Pescăruşul”, „Slugă la doi stăpâni” şi „Colonia îngerilor”.
În lumea filmului a debutat încă de la sfârşitul anilor ’70, când a fost distribuit în „Stejar – extremă urgenţă”. Au urmat „Doctorul Poenaru”, „Căsătorie cu repetiţie” şi „Trenul de aur”. Totuşi, memorabilă a fost interpretarea sa din filmul „Moromeţii”, unde a jucat rolului lui Cocoşilă.
Mitică Popescu a avut chiar şi un rol de deţinut politic în filmul ”Clipa”, 1979.
În prezent, Mitică Popescu este angajat al Teatrului Mic din Capitală, dar este şi gazda emisiunii „D’ale lui Mitică”, difuzată de TVR 2.
sursa gandul.ro
Zilele acestea Maestru a primit din partea clubului un abonament la Tribuna Oficială.
Autorul celebrei sintagme: Cel mai important este că Rapid există! Maestrul acuzat de " trecere de frontieră” inseamna partea a palmaresului fara de pret al Rapidismului.
Obligatoriu Inainte!
FzR!!

duminică, 28 iulie 2019

Renașterea

Imaginea zilei este oferită de noul bazin de polo al Rapidului...
Închis în urmă cu nu mai puțîn de 31 de ani, din ordinul cabinetului 2, ruinele de până mai ieri au purtat povara istoriei, amarul și speranțele noastre.....
Pământul din jurul stadionului se dovedește fermecat....
Scăpat de bombardamentele din '44, furia comuniștilor și coltii de fier ai capitalismului Giulestiul își anunță de astăzi renașterea.
În curând alături de superbă sala se va ridică leagănul noilor noastre patimi....
Proiectanții l-au vrut de doar 14.000 locuri....
Însă această capacitate va părea pentru ceilalți...una infinită.
Precum Iubirea si Rabdarea Noastra.

FzR!!

Luminița, de la capătul tunelului

Cu o săptămână înainte de startul sezonului ligii secunde, Rapid a obținut a 8-a victorie ( 3-1 ) în amicale de această dată contra celor de  la Slatina.
Rapid a aliniat următoarea formulă câștigătoare: 
Drăghia (62′ Ciuculescu) – Voicu (cpt.) (79′ Oanea), Manole (68′ Iacob), Mallo, Finica – Jorza, Lazăr (79′ Pănoiu) – Sefer – Dulca (46′ Vlada), Drăghiceanu (64′ Roskopf), Hlistei (72′ Goge).
Încet-încet zărim Luminița, de la capătul tunelului....
Pentru că sâmbătă 3 august în Regie debutam oficial contra celor de la Farul...
FzR!!

miercuri, 24 iulie 2019

Idolul lui Messi

Matias Roskopf proaspăt transferat în această vara este anunțat drept noul idol alb-vișiniu.
Tânărul atacat de 21 ani a schimbat tricoul alb-celest al U17 al Argentinei pe Visiniul Giulestilor.
Cu siguranță cea mai înțeleaptă alegere.
La fel ca în cazul lui Messi.
Care a insistat pentru a se fotografia cu idolul sau.

Baftă Matias!!!

FzR!!

marți, 23 iulie 2019

Hai pe ei!!

Rapid nu se dezminte și încheie la egalitate, 3-3, în Regie meciul cu Hapoel Haifa.
Înainte de startul partidei, Rapid și-a prezentat lotul pentru sezonul 2019/2020, dar și staff-ul tehnic, într-o atmosferă frumoasă, cu aproximativ 2000 de rapidiști în tribune, căldura, ziua de luni, dar și faptul că este o lună a vacanțelor, făcând ca asistența să fie una mai redusă.
RAPID
Drăghia (61′ Achiriloaie) – I. Voicu (61′ Băjan), Manole (46′ Iacob), Mallo (61′ Djuric), Oanea (61′ Demici) – Jorza, R. Lazăr (61′ Dodoi), Sefer (61′ Vlada) – Labeau (46′ Al. Dulca), Drăghiceanu (46′ Roskopf), Hlistei (61′ Goge).
RAPID!!
HAI PE EI!!
3-2-1, MOTOR....
START!!
FzR!!!

luni, 22 iulie 2019

#ScriemPoveștiNemuritoare

" Sunt bucuros să vă anunț că începând din acest an avem un nou sponsor tehnic, o firmă foarte cunoscută în fotbalul internațional, îmbracă echipe de foarte mare tradiție, suntem mândri că am semnat acest parteneriat. Am considerat că avem o filosofie comună cu Macron, sloganul lor fiind #WorkHardPlayHarder”, a spus Ovidiu Burcă.
„Am adus mulți jucători noi, cel mai în vârstă este Sandro Djuric, 25 de ani, ceea ce înseamnă că pe lângă valoarea lor, am adus jucători tineri ce ne vor ajuta pe viitor, pentru că fotbalul propus de mine e bazat pe tinerețe, elan, energie multă, spirit ofensiv, lucru fără de care nu se poate în fotbalul modern, și mai ales la un club cum este Rapid.
Sper să rămână mult timp la Rapid, să aibă parte de rezultate, de o creștere a valorii individuale și colective.
Mă declar mulțumit, pentru că pe lângă Voicu, Drăghia, Iacob, Cârstocea, chiar și Hlistei, plus Goge și Vlada, care sunt alături de noi de la începutul acestui proiect, avem foarte mulți jucători tineri, ce își doresc foarte mult să se afirme, să devină nume cunoscute în fotbalul românesc.
Sperăm să avem parte de promovare, ăsta este obiectivul nostru, clar, altul nu puteam să avem la Rapid”, a declarat „Pancone”.
#WorkHardPlayHarder
#Legenda Continuă
#ScriemPoveștiNemuritoare
FzR!!

joi, 18 iulie 2019

O bila Alba

Rapid a fost a opta echipă care a extras număr din urna tragerii la sorţi pentru stabilirea programului noului sezon al Ligii 2, iar reprezentantul ei la acest eveniment, Florin Manea a nimerit bila cu cifra 1. 
Ca nou-promovată în eşalonul secund, formaţia giuleşteană va evolua în prima etapă a noii ediţii de campionat pe teren propriu. Iar adversarul este un altul cu nume important în fotbalul românesc: Farul Constanţa.
" Ne dorim la final o clasare exact pe numărul pe care l-am tras (n.r. - Rapid a extras numărul 1 din urna tragerii la sorţi). Sper să fie un semn bun de la Dumnezeu, ca, la final, dacă vom munci şi ne vom respecta tot ceea ce ne-am propus, să ne atingem obiectivul, adică locul 1. 
Eu spun că putem să obţinem promovarea. 
A spus-o şi Daniel (n.r. - antrenorul Daniel Pancu), că Rapid trage doar la locul întâi. 
Acum, vă daţi seama, nu va fi uşor, dar nici nu ne speriem. Până la urmă suntem Rapid, suntem o echipă cu foarte mulţi suporteri în spate, suntem o echipă care are toate plăţile la zi, cu un acţionariat serios, care ne asigură un buget, eu zic, destul de mare, poate printre cele mai mari din Liga a 2-a. 
Jucătorii îşi doresc să joace la Rapid şi nu văd de ce am avea probleme. 
Iar Daniel este un antrenor care a demonstrat că este plin de ambiţie, a promovat şi a schimbat faţa echipei anul trecut. De ce nu am face-o şi sezonul acesta?”, a spus Florin Manea.
Programul turului este urmatorul:
Etapa 1 (03 august 2019): Rapid Bucureşti - SSC Farul Constanţa

Etapa a 2-a (10 august 2019): Rapid Bucureşti - Concordia Chiajna
Etapa a 3-a (17 august 2019): Turris-Oltul Turnu Măgurele - Rapid Bucureşti
Etapa a 4-a (24 august 2019): Rapid Bucureşti - ASU Politehnica Timişoara
Etapa a 5-a (31 august 2019): CSM Reşiţa - Rapid Bucureşti
Etapa a 6-a (07 septembrie 2019): Rapid Bucureşti - Luceafărul Oradea
Etapa a 7-a (14 septembrie 2019): FC Argeş - Rapid Bucureşti
Etapa a 8-a (21 septembrie 2019): Rapid Bucureşti - SCM Gloria Buzău
Etapa a 9-a (28 septembrie 2019): Metaloglobus Bucureşti - Rapid Bucureşti
Etapa a 10-a (05 octombrie 2019): Rapid Bucureşti - UTA Arad
Etapa a 11-a (12 octombrie 2019): Dunărea Călăraşi - Rapid Bucureşti
Etapa a 12-a (16 octombrie 2019 / intermediară): Rapid Bucureşti - Petrolul Ploieşti
Etapa a 13-a (19 octombrie 2019): FK Csikszereda Miercurea Ciuc - Rapid Bucureşti
Etapa a 14-a (26 octombrie 2019): Rapid Bucureşti - Ripensia Timişoara
Etapa a 15-a (02 noiembrie 2019): Sportul Snagov - Rapid Bucureşti
Etapa a 16-a (09 noiembrie 2019): Rapid Bucureşti - Universitatea Cluj
Etapa a 17-a (13 noiembrie 2019 / intermediară): CS Mioveni - Rapid Bucureşti
Etapa a 18-a (16 noiembrie 2019): Rapid Bucureşti - Pandurii Târgu Jiu
Etapa a 19-a (23 noiembrie 2019): Daco-Getica Bucureşti - Rapid Bucureşti.

O bilă albă.
Pentru cei cu sânge vișiniu.

FzR!!

7 din 7!

Rapiduleţul şi-a încheiat ieri cantonamentul din Turcia disputând ultimele două amicale impotriva Selecţionatei Turciei a jucătorilor fără contract şi respectiv a celor de la Gazişehir Gaziantep. 
Ambele au fost câştigate cu 2-1, ajungând, astfel, la şapte victorii în tot atâtea jocuri test desfăşurate în această vară.
In prima partidă noua achiziţie Sandro Djuric a deschis scorul după o pasă primită de la Labeau. 
Victoria a fost parafată prin golul reuşit de Matias Roskopf argentinianul anuntat drept noua promisiune a Giuleştilor.
Rapid a aliniat următorul 11: Achiriloaie - Băjan, Neacşu, Erichot, Demici - Djuric, Babaua, Goge (cpt.) - Dodoi, Roskopf, Labeau.
In partida contra celor de la Gazişehir Gaziantep, formaţia antrenată de Marius Şumudică, Pancone şi-a utilizat restul jucătorilor.
Cătălin Hlistei (54 si 75) a fost eroul victoriei noastre.
Rapid: Drăghia - I. Voicu, Mallo, Al. Iacob (Bg. Manole 55'), Oanea (Finica 73') - Cârstocea (Al. Dulca 43'), R. Lazăr, Jorza - Sefer, Vlada (Drăghiceanu 46'), Hlistei.
Increderea lui Pancone este argumentată prin rezultatele din teren.
Zarurile au fost aruncate!
7:7.
FzR!

#Impreuna, spre Liga 1

Ii dorim multă sănătate dnului Chivu și Marelui Rapid!!
Împreună spre Liga Iubirii fără de Sfârșit!!

FzR!!

marți, 16 iulie 2019

LEGENDA CONTINUĂ

„Acum că am semnat pe trei ani sunt sigur că voi duce Rapid în topul fotbalului românesc”, a spus Pancone după semnarea noului contract.

Așteptăm prelungirea contractului cel puțîn până in 2023.
Să sărbătorim împreună primii 100 de ani.

In drumul catre Infinit.

FzR!!

luni, 15 iulie 2019

Oops!... I Did It Again. Twice a day.

Rapidul continuă seria bună de rezultate, reușind ieri cea de-a patra victorie din tot atâtea meciuri.
Pancone a programat pe tărâmul semilunei două meciuri amicale astăzi, împărțind lotul în două.
În primul meci al zilei, Rapid a întâlnit Selecționata Turciei a jucătorilor fără contract, echipă de a aliniat la start jucători ce au activat la echipe de prima ligă turcă, formație antrenată de fostul mare jucător al Galatei, Ergün Penbe.

RAPID – TPDF 3-2

RAPID: Ciuculescu (59′ Achiriloaie) – Voicu (46′ Babaua), Erichot, Manole, Finica – Cârstocea, Lazăr (46′ Pănoiu), Jorza – Hlistei (46′ Dodoi), Vlada, Sefer.

In cea dea de-a doua partidă Rapidul a bătut selecționata U21 a Turkmenistanului. 
Cu… 8-1! 
Drăghia – Băjan, Iacob, Mallo, Demici – Tudoran, Drăghiceanu, Goge – Dulca, Roskopf, Labeau
Campania din orient a giuleștenilor se dovedește una inspirată și mai ales de moral.
Cel mai probabil testul suprem va fi cel susținut miercuri împotriva ienicerilor antrenați de un alt neincrezător cu sânge vișiniu.

Baftă Rapid!!!
Curând vom fi din ce în ce mai mulți...
Iar tu, precum un bătrânel înțelept, îi vei ierta pe cei ce nu ți-au fost alături la greu.....

FzR!!

duminică, 14 iulie 2019

Welcome

Rapid a parafat astăzi cel de-al nouălea transfer al verii, reușind să îl achiziționeze, pentru o durată de doi ani, pe austriacul Sandro Djuric.
În vârstă de 25 de ani, Djuric joacă pe postul de mijlocaș central și a venit la Rapid de la Austria Lustenau, unde a activat din iulie 2017. Austriacul și-a făcut junioratul la Red Bull Salzburg, după care s-a transferat la Liefering FC, Grodig și Wiener Neustadt.
În prima ligă austriacă, Djuric are 45 de meciuri, 2 goluri și 3 pase de gol, iar în cea de-a doua, 91 de meciuri, 14 goluri și 15 assist-uri.
Djuric a evoluat la toate naționalele de juniori, U16 (6 meciuri / 1 gol), U17 (7 meciuri / 0 goluri), U18 (1 meci / 0 goluri), U19 (2 meciuri / 0 goluri) și U21 (2 meciuri / 0 goluri).
„Este o onoare pentru mine să ajung la un club cu atâta istorie, cu suporteri frumoși, îmi doresc să ajut echipa să revină în topul fotbalului românesc, acolo unde îi este locul”, a spus Sandro, pentru fcrapid.ro.
Bine ai venit, Sandro!
FzR!!

vineri, 12 iulie 2019

Orient Express

După victoriile din țară încheiate cu același scor 
(1-0) împotriva celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc și Concordia Chiajna, Rapiduletul a ținut să-i dea replică lui Nico tocmai din turneul din Turcia.
Ieri visinii noștri au învins cu 2-0 semifinalistă Cupei Turciei Yeni Malatyaspor.
Goleadorii noștrii fiind Jorza și Draghiceanu.
Antrenorul Daniel Pancu a început partida contra locului 5 din precedenta ediţie a campionatului Turciei cu Drăghia - I. Voicu, Mallo, Iacob, Oanea - Cârstocea, R. Lazăr, Jorza - Sefer, Vlada, Hlistei. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat Ciuculescu, Manole, Demici, Pănoiu, Drăghiceanu, Goge, Al. Dulca şi Dodoi.

O victorie de moral.

Ce ne dă sperante noua celor ce întotdeauna au crezut faptul că o garnitură pornită din gara fără de șine poate redeveni expressul de odinioară.
Vestea vine din Orient.


FzR!!

marți, 2 iulie 2019

HEROES WHO LIVED IT

The 15:17 to Paris. 
Lansat anul trecut în februarie....
Un film despre oameni simpli deveniți eroi.
În glasul roților de tren noi toți devenim eroii propriei noastre povești.

Călătoria Continuă!

FzR!!