marți, 13 august 2013

RAPID E ROMANIA….

De peste 2000 de ani statuile dacilor din muzeele din ROMA, Berlin, Paris (Luvru), Praga, Bruxelles, Sankt Petersburg si pana la Madrid, se remarca prin demnitate, darzenie si mai ales printr-o atitudine libera.
Precum acesti invinsi cu figuri de Invingatori, bravii rapidisti de pe stadionul Giulesti, duc o lupta surda cu un sistem corupt, incapabil si cel mai grav ignorant.
RAPID, Floarea de Colt dintre stanci si ierburi sau Don Quijote-ul in lupta sa cu morile de vant, dovedeste nostalgica naivitate ca fotbalul poate fi mai bun decat este.
Ascunsi in spatele microfoanelor, criminalii eroilor din Giulesti, cu sponsorizarea cluburilor preocupate doar de imparteala drepturilor TV, isi continua sistematica opera de denigrare a ultimei farame de demnitate umana si sportiva.
RAPIDul, incepand cu data de 13 septembrie 2013, cel mai probabil condamnat unui nou inceput, va insemna, speram pentru un timp cat mai scurt, doar Povestea rostita cu caldura sobei sufletului de suporter vesnic indragostit.
De Cantec, Demnitate si Pasiune. Nestinsa.
Din indepartatul taram al unor ligi inferioare, vom privi cu demnitate dacica, circul ieftin al unui fotbal din ce in ce mai falimentar.
Si pentru toate acestea cu siguranta tot TASul este de vina.
Respect baieti!!
Sunteti bravi urmasi ai dacilor liberi, prizonieri doar ai credintei intr-o lume mai buna si mai dreapta.
RAPID E ROMANIA!
FzR!