sâmbătă, 18 noiembrie 2017

Mama lui de derby!

”Când se vor duce la meci, o să le spun că îi iubesc, că totul va fi bine și că nu trebuie să se ia la bătaie, că sunt frați", glumește Py Laurence despre fiii ei, Lucas și Theo Hernandez, fotbaliști care se vor duela în derby-ul Madridului, din aceasta sâmbătă seară, dintre Atletico și Real.
Py Laurence, mama fotbaliștilor Lucas (21 de ani, Atletico) și Theo Hernandez (20 de ani, Real) a vorbit pentru ziarul Marca despre cum vede ea derby-ul Madridului, și în care cei doi frați vor ajunge să se dueleze în premieră.
Va fi pentru prima oară când cei doi frați, Lucas și Theo, vor juca din postura de rivali. 
”Fiind prima dată când vor juca unul împotriva celuilalt o să le reamintesc că trebuie să fie atenți pe teren. Va fi foarte frumos să-i văd pe teren și, mai presus de toate, va fi o mândrie, o vis devenit realitate”, a adaugat Py Laurence.
Întrebarea de un milion de euro are un răspuns dificil, dat fiind că instinctul matern nu-i permite să aleagă. 
”Inima mea este împărțită între Lucas și Theo. Înainte să fie sportivi, ei sunt copiii mei. 
Pentru mine nu există nicio diferență, ei sunt la fel”, spune mama fotbaliștilor.
”Aș prefera să se termine la egalitate sau aș vrea ca unul să câștige pe Wanda Metropolitano și celălalt pe ”Santiago Bernabeu”. 
Aș opta totuși să se termine la egalitate.
Nu pot trăi cu ideea că există rivalitate între ei. 
Ei se înțeleg foarte bine, pentru că sunt frați și se ajută reciproc foarte mult. 
În plus, între ei e doar o diferență de 15 luni, astfel încât sunt foarte apropiați încă de când erau foarte mici”, explică mama fotbaliștilor.
”Câteodată se mai ”înțeapă”, dar așa se întâmplă cu orice frați", mai glumește femeia.
Lucas Hernandez are 21 de ani și a făcut pasul la echipa mare a lui Atletico Madrid în urmă cu doi ani. În actuala ediție de campionat, fundașul central a bifat 10 meciuri în toate competițiile unde a contribuit și cu două pase decisive.
Theo Hernandez, fratele mai mic cu 15 luni, în vârstă de 20 de ani, a trecut și el pe la echipele de juniori ale lui Atletico. 
A fost promovat la echipa mare în 2016 iar ulterior a fost cedat sub formă de împrumut la Deportivo Alaves. 
A evoluat un sezon, a impresionat, iar Atletico a decis să-l vândă celor de la Real Madrid. Theo Hernandez a ajuns pe ”Santiago Bernabeu” în cursul verii trecute pentru suma de 30 de milioane de euro.
Theo Hernandez a bifat șapte apariții pentru Real Madrid în acest sezon
Theo Hernandez are contract cu Real Madrid până în 2023 și conform site-ului de specialitate transfermarkt.de valorează 20 de milioane de euro
Lucas Hernandezare contract cu Atletico Madrid până în 2022 și conform site-ului de specialitate transfermarkt.de valorează 15 de milioane de euro.
sursa: digisport.ro
Tot astazi Rapidul disputa nu unul, ci doua derby-uri.
Fratele mai mare AFC, conform sufletmarkt.ro (metaforic!) de cote UEFAntastice, infrunta Asalt in batalia pentru play-off.
Academicianul Praslea, la fel de visiniu cu suflet alb, intalneste pe Giulesti, intr-o confruntare cu parfum interbelic, "negrii" lui Venus.
Sufletul nostru, devenit mama si tata, pentru acest spirit unic, respira, mangaie si iubeste aceasta Poveste fara de Sfarsit.
La finalul acestor derby-uri ne vom bucura cu siguranta.
Pentru simplul motiv ca dincolo de rezultate: Rapid Traieste!
Tot ce conteaza.
FzR!!