sâmbătă, 2 iulie 2022

One In A Million

Ieri, judecătorii de la Lausanne, fix ăia de la TAS de răsuflă greu, au decis faptul că actuala Rapid (SC FC Rapid 1923 SA) este obligată să achite datoriile celor de la FC Rapid SA care a intrat în faliment în anul 2016.

Prietenii noștri de la FRF s-au și grăbit să pună în aplicare decizia TAS, astfel încât Rapidulețul să nu-și poată înregistra jucătorii transferați în această vară. 

Dincolo de absurdul situației, nu putem să nu reacționăm plini de bucurie și încântare la confirmarea faptului că iubirea noastră atât de dezlănțuită este fix îndreptată către același destin ce-și achită până la ultimul bănuț existența. 

Datoriile și farmecul atât de fascinant, veșnic vinovat fără de vină.

Angelescu a achitat anii trecuți nu mai puțin de 400 mii euro pentru brand, palmares etc, chiar dacă noi ne aflam de aproape un veac aici necondiționat.

Acum urmează să achităm 600 mii pentru briliantul Júlio César, cel care a îmbrăcat vișiniul pentru doar 20 de partide..

Curând acestei liste se vor adăuga Daniel Paulista Baroni (4 meciuri jucate), Darijan Matič (30 meciuri jucate și un gol, dar ce goool),  Milisavljević (18 meciuri) și  Carl Lombe...zero meciuri....

Acesta ne este Rapidulețul, poate cea mai frumoasă poveste din cel puțin un milion (plătit cu vârf și îndesat), plină de neînțelesuri, dar mereu fermecătoare.

One In A Million!!

FzR!!