luni, 29 octombrie 2018

Eşti o legendă.

Leicester City a anunţat prin intermediul unui comunicat de presă faptul că patronul echipei, Vichai Srivaddhanaprabha, se afla la bordul elicopterului care s-a prăbuşit în parcarea stadionului, sâmbătă seară, după meciul cu West Ham.
 
"Cu inima frântă confirmăm informaţia conform căreia patronul nostru, Vichai Srivaddhanaprabha, se află printre cei care şi-au pierdut viaţa în urma prăbuşii elicopterului în faţa stadionului King Power.
La bord se aflau cinci persoane, nimeni nu a supravieţuit.

Lumea a pierdut un om deosebit.
O carte va fi lăsată la stadion, pentru ca suporterii să vină şi să-i transmită un ultim mesaj acestuia.
Meciul cu Southampton din Cupa Ligii şi meciul echipei secunde cu Feyenoord vor fi reprogramate.
Toţi cei aflaţi la club au fost extrem de afectaţi de cele întâmplate.
Suntem alături de familiile îndoliate, care traversează o perioadă foarte dificilă", se arată în comunicatul emis de Leicester City.
 
Vichai Srivaddhanaprabha a preluat clubul în aprilie 2010, pe când Leicester City evolua în liga a doua. 39 de milioane de lire sterline a plătit pentru a deveni acţionar majoritar.
Vichai devenise un suporter al echipei în 1997, după ce “vulpile” au câştigat Cupa Ligii în faţa lui Middlesbrough. Leicester City a devenit campioană în sezonul 2015-16, când formaţia de pe “King Power Stadium” a câştigat primul şi singurul titlu de campioană a Angliei din istoria clubului.
După performanţa obţinută, Vichai Srivaddhanaprabha le-a oferit jucătorilor câte un automobil BMW i8s, care avea în 2016 un preţ de catalog de 100.000 de lire sterline.
În mai 2017, omul de afaceri thailandez a cumpărat şi clubul Oud-Heverlee Leuven, care în prezent joacă în liga a doua din Belgia.
Elicopterul care aparţinea patronului lui Leicester, Vichai Srivaddhanaprabha, s-a prăbuşit în parcarea stadionului King Power sâmbătă seara,după meciul dintre echipa locală şi West Ham United.
În etapa cu numărul 10 din Premier League, Leicester a remizat, scor 1-1, pe teren propriu cu West Ham, după ce Balbuena a deschis scorul pentru oaspeţi, iar Ndidi a egalat pe final.
Antrenorul echipei, Claude Puel, trebuia să fie în acel elicopter după terminarea partidei, dar s-a răzgândit în ultima clipă.
Managerul francez a renunţat să mai meargă alături de patron, dorind să treacă întâi pe la spital, pentru a vedea starea lui Amartey, care s-a accidentat grav în partida cu West Ham.
 
Jamie Vardy: "Îmi găsesc cu greu cuvintele. Pentru mine eşti o legendă, un om incredibil cu un suflet uriaş, sufletul echipei Leicester City. Îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut..."
 
Kasper Schmeichel: "Nu pot să cred că s-a întâmplat. Sunt complet devastat şi inima mea e frântă. Încă nu pot să-mi revin după ce am văzut noaptea trecută. Nu părea real. E dificil de spus în cuvinte cât de mult ai însemnat pentru acest club şi pentru oraş. Ştim cât de mult ai investit, dar e vorba de mai mult decât atât. Îţi păsa enorm de mult de soarta clubului, dar şi de comunitatea locală. Donaţiile făcute spitalelor din zonă şi toate actele tale de caritate nu vor fi uitate niciodată. Nu am întâlnit niciodată un om ca tine. Munceai din greu, erai dedicat, erai pasionat şi extrem de generos. Nu conta cine venea la tine, aveai timp pentru toată lumea.
Îmi voi aminti mereu de tine ca fiind un lider, un părinte şi un om adevărat. Ai schimbat fotbalul. Ne-ai demonstrat că imposibilul e posibil. Când am venit la club în 2011 mi-au spus că în cel mult şase ani vom fi campioni. M-ai inspirat şi am crezut în tine. M-ai făcut să simt că nimic nu e imposibil. Efectiv ai făcut ca visele mele să devină realitate. Nu ai idee cât de mult însemni pentru mine şi pentru familia mea. Sunt onorat că am putut face parte dintr-o mică bucată a vieţii tale"
 
Christian Fuchs: "Îţi mulţumesc."
 
Ben Chilwell: "Nu pot să cred, sunt devastat să aud că nu există niciun supravieţuitor. Vichai era unul dintre cei mai buni oameni pe care puteai să-i întâlneşti. Era mereu zâmbăreţ şi pus pe glume. Ce a făcut pentru oraş şi pentru club e de-a dreptul incredibil. El ne-a adus împreună şi acum trebuie să rămânem uniţi".
 
Danny Simpson: "Îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine, pentru echipă, pentru suporteri, pentru club, pentru întreg oraşul. Ne-ai ajutat să ne îndeplinim visul. Sunt devastat şi nu pot să procesez foarte bine informaţiile, dar vom continua să ajutăm la dezvoltarea acestui club. Odihneşte-te în pace".
 
Hamza Choudhury: "De unul singur a adus întreg oraşul laolaltă. Îţi vom fi recunoscători pe vecie! Generozitatea şi bunătatea de care ai dat dovadă sunt extrem de greu de găsit la un om. Acest oraş e binecuvântat pentru că a participat la aventura ta."
 
Harry Maguire: "Nu pot descrie în cuvinte ceea ce simt acum. Ai fost un om mare, bun la suflet şi iubitor, care ne va lipsi tuturor. Nu voi uita niciodată de suportul pe care mi l-ai acordat, atât pe durata campionatului, cât şi pe durata Campionatului Mondial. Odihneşte-te în pace".
 
sursa: prosport.ro
 
2018.
Anul plecărilor.
Dramatice. Tragice.
Semn că acolo sus Dzeu are nevoie doar de cei mai buni.
Care să ne scrie poveşti mult mai frumoase.
Sâmbătă ce tocmai a trecut Cerul şi-a deschis portile pentru patronul celor de la Leicester.
 
O comunitate intreagă işi dovedeşte Iubirea şi Atasamentul.
Pentru ca evident....:

Legenda Continuă!
 
FzR!!