joi, 28 noiembrie 2013

Marea Bulgareala





Intr-un peisaj de Poveste, fulgi Albi s-au scuturat darnic peste inimile Visinii, aproape preocupate sa readuca Rapiduletul pe linia 1 a Garii Sufletului.

Nu voi intelege, alaturi de batranii intelepti ai Giulestiului, motivele (daca exista!) "piratilor"ce-si duc meci de meci protestul neinteles dincolo de granitele sportivitatii.

Cu unic rezultat in faptul ca NOI "cei mai iubiti dintre pamanteni" ramanem si cei mai amendati din galaxie.

Mustrarea primita din vazduh, a facut ca bulgareala stupida din prima repriza, sa se mute plina de inocenta in timpul pauzei in tribune si peluza.

Rubrica Meteo, prin glasul pitigaiat al noului crainic, a decretat Codul Visiniu de zambete si voie buna.

In actul 2 al partidei, alaturi ultimii bulgari consemnati in raportul observatorului, asistenta s-a remarcat  prin revenirea la intentii mai bune. Inclusiv fotbalistice.

Intrarea furnizorului de triciclete CR7 Doman, a Ducelui du Giulesti si a lui Vali Negru in locul greoiului mos Martin trimis la hibernare, a incins in teren o bataie cu bulgari mult mai mari si toti indreptati catre cadrul portii adverse.

Astfel, golurile lui Iacob, Selagea si "bulgarului" Ionita al II-lea von Giulestinbourgh au intregit spectacolul fantasmagoric derulat sub confetiile necontenit aruncate de Galeria Noastra din Ceruri.

Reusitele celor 3 ne-au permis exercitiul de imaginatie, prin care am putut sa ne reglam antenele "de bulgari". De la mega hertzi distanta, dupa victoria de aseara, Inimile Noastre incep sa receptioneze pe canalul 1 Liga nou-inscaunatului Gino.

Hora Bucuriei formata cu doar cateva zile inainte de Marea Unire ne-a mangaiat sufletele re-devenind ca prin Minune parca cei mai fericiti suporteri din acest Univers.

Multumind baietilor si "comisarului Moldovan", am lasat in urma vulcanicul Nostru Giulesti, simtind ca deja ni s-a facut dor.

De Dragoste, Speranta si tot ce avem NOI mai Sfant: RAPID!

Dzeu sa ne ocroteasca!

FzR!