joi, 6 aprilie 2017

La aniversară

Mabel Arnold a avut parte de petrecerea vieţii la împlinirea vârstei de 101 ani. 
Suporter al echipei West Ham de 8 decenii, englezoaica a fost invitată în cantonamentul din Rush Green acolo unde a fost întâmpinată de antrenorul Slaven Bilic şi de lotul formaţiei. 
Mabel nu era o figură nouă pentru gruparea din Premier League, aceasta apărând în filmul Iron Men, un documentar atât despre parcursul echipei West Ham, cât şi despre suporterii care au fost şi sunt alături de formaţia din Anglia. 
Dacă la împlinirea vârstei de 100 de ani a jucat în filmul clubului pe care îl iubeşte de o viaţă, la 101 de ani a petrecut chiar alături de protagoniştii echipei. 
Site-ul oficial al celor de la West Ham au arătat cum s-au organizat tehnicianul Slaven Bilic şi fotbaliştii pentru cel mai preţios suporter. 
Au aşteptat-o cu un tort şi s-au bucurat împreună de frumoasa surpriză. 
După ce s-a îmbrăţişat cu toată lumea, Mabel Arnold a declarat cu lacrimi în ochi şi cu glas tremurat:
"Este minunat că am venit aici şi că v-am văzut pe toţi. Este o experienţă minunată. Visăm la lucrurile astea, dar în mod normal ele nu se împlinesc, iar acum mie mi s-au îndeplinit. Vă mulţumesc din suflet. Dumnezeu să vă binecuvânteze"
sursa: prosport.ro, un articol de Mihaela Mancila
Incercand un exercitiu de imaginatie, Rapiduletul ajuns la varsta celor 101 ani, va avea cu siguranta parte de cea mai frumoasa aniversare....
Cadourile nu au fost titlurile, cupele sau florile, ci doar dovezile de iubire. Sincera.
Fara de care aceste, poate cele mai frumoase Povesti, nu ar exista. 
Fara de care viata ar insemna o simpla monotonie. 
Fara culoare sau glas.
La Multi Ani, RAPID!!
FzR!!