vineri, 6 septembrie 2024

Fericirea

După succesul răsunător al ratării transferului italianului Filippo Melegoni și programarea amicalului "tare" de mâine cu Mioveniul, multinaționalei conduse de dnul Șucu nu i-a mai rămas decât să se lupte pentru o poziție de mijlocul clasamentului.
Oricât suntem de îngăduitori și răbdători nu putem să nu observăm diferențele dintre Rapidul dnului Angelescu și cel al dnului Șucu.
Dacă în primul caz, sigur păstrând proporțiile competițiilor, performanțele erau reprezentate de realizări pe plan sportiv, în cel de al doilea caz acestea par doar simple mecanisme financiare dovedite deocamdată de succes.
Eșecul din această săptămână, pentru că luni se închide perioada de mercato, dovedește însă că profiturile încasate de patron au fost simple accidente, iar scoutingul și lipsa de strategie din Giulești vor afecta curând și negativ balance sheet-ul miliardarului.
Pentru că deține arta comunicării și "sunt banii lui, nu?" îi dorim patronului să-și poată explica pe viitor toate balance shit-urile sale.
Să fie sănătos și să nu aibă nevoie de psiholog...
Unde aud că totuși a fost săptămâna aceasta, pentru a se clarifica dacă are un picior mai scurt.
Psihologul l-a lămurit că celălalt picior este mai lung.
Acum este la fel de fericit precum noi toți cei din tribune.
Suntem fericiți că nu pensiile sau salariile sunt mici, ci doar prețurile sunt prea mari, că strugurii se dovedesc întotdeauna acri și că doar din cauza naivității visăm noi prea înalt.
De peste 100 de ani...


FzR!!