joi, 8 martie 2018

Capitanul Inimilor Noastre

Academia Rapid anunta astazi faptul ca noul director general al echipei din Liga 4 este Nicolae Stanciu, cel care a jucat nu mai putin de 12 sezoane (1990-2002).
Nicolae Stanciu (44 de ani) este al 6-lea fost jucător care a purtat banderola de căpitan la Rapid și a fost cooptat în proiectul care dorește să marcheze renașterea clubului istoric care a falimentat în august 2016. 
Primii 5 au fost Daniel Pancu (director tehnic / jucător), Daniel Niculae (președinte / jucător), Constantin Schumacher (antrenor), Vasile Maftei (jucător) și Ionuț Voicu (jucător).
Fostul fundaș dreapta a făcut inclusiv junioratul la Rapid, ceea ce mărește perioada petrecută de el în cadrul clubului la 17 ani. 
Pentru o scurtă perioadă a fost și oficial la clubul giuleștean, în toamna lui 2014, sub patronatul lui Valerii Moraru, nu cu mult timp înainte de colapsul formației alb-vișinii. 
Ca fotbalist, a fost îndepărtat de la formația feroviară în 2002, după ce a refuzat o tăiere de salariu, iar din acel moment a avut "un dinte" împotriva patronului de atunci, George Copos, pe care l-a acuzat că nu i-a apreciat munca depusă în anii petrecuți la club.
4 trofee a cucerit Nicolae Stanciu în carieră, toate cu Rapid: titlul de campion al României (1999), două Cupe ale României (1998, 2002) și o Supercupă a României (1999).
323 de meciuri a jucat Stanciu în Liga 1 pentru Rapid, din 1990 până în 2002.
sursa: digisport.ro
Pana cand Rapidul isi va recapata drepturile legale, putem afirma insa faptul ca Rapidul are puls.
Puls dat de cei mai emblematicii jucatori. Cei care la pret de 95 de ani, precum Copaci, Grigoriu si Geza, repun bazele poate ale celei mai frumoase Povesti.
Care nu s-a oprit niciodata.
Doar a ratacit.
Pentru a ne fermeca din nou.
Iremediabil.

FzR!!