luni, 22 aprilie 2019

Unic

Moment incredibil în primul minut de prelungire al partidei PAOK Salonic - Levadiakos(5-0), care i-a adus echipei antrenate de Răzvan Lucescu primul titlu după 34 de ani de aşteptare.
Cel mai bun jucător al lui PAOK din acest sezon, portughezul Vieirinha, a fost introdus pe teren în minutul 90+1 deşi a suferit recent o accidentare gravă, în urma căreia medicii au anunţat că va lipsi cel puţin opt luni de pe gazon.
Răzvan Lucescu a vrut să-l recompenseze astfel pe mijlocaşul în vârstă de 33 de ani pentru evoluţiile de excepţie din acest sezon. 
Portughezul nu a putut alerga din cauza accidentării, însă a privit din teren atmosfera de senzaţie din tribune şi a izbucnit în lacrimi la finalul meciului.
Vieirinha a contribuit cu cinci goluri în 26 de meciuri la performanţa istorică a lui PAOK din campionat şi a avut şase reuşite în 37 de partide pentru echipa lui Răzvan Lucescu, în toate competiţiile.
PAOK Salonic poate realiza "eventul" în acest sezon. 
E cu un pas în finala Cupei Greciei, după victoria cu 2-0 din turul semifinalei cu Asteras Tripolis
Returul se va disputa joi, în deplasare. AEK Atena e cel mai probabil adversar din finală: a câştigat cu 2-0 prima manşă a semifinalei cu Lamia.
Două titluri avea PAOK în istorie până la performanţa din acest sezon, în 1976 şi 1985. Trupa din Salonic mai are în palmares şase Cupe, în 1972, 1974, 2001, 2003, 2017 şi 2018.
sursa: digisport.ro
Sezon de exceptie pentru Răzvan. 
Cu atât mai mult cu cât el nu a mai pierdut de la "infrângerea" cu Olympiakos Pireu dictată la " masa verde" acum mai bine de un an.
Destine paralele.
Ce a urmat?
O sărbătoare balcanică plină de patos latino-american.
Ca-n Giuleşti.
Felicitări, Răzvan!
FzR!!