joi, 23 mai 2019

Vă iubesc şi ne vedem duminică

Înaintea petrecerii de final de sezon, directorul de imagine al Rapidului, Lucian Ionescu, lansează Almanahului "Stadionul Giuleşti". 
Evenimentul are loc sâmbătă, de la ora 14:30, în foaierul Sălii Rapid, iar la acesta va participa şi Daniel Pancu şi Vladimir Bozovic.
"SE LANSEAZĂ ALMANAHUL "STADIONUL GIULEŞTI"!!! 📣📣📣
Mult aşteptatul Almanah "Stadionul Giuleşti" va avea marea lansare în această sâmbătă, de la ora 14:30, în foaierul Sălii Rapid, unde sunt aşteptaţi toţi cei care vor să achiziţioneze Almanahul, dar şi să primească un autograf de la autorul acestuia, Lucian Ionescu, de la Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, sau de la invitatul special Vladimir Bozovic.
Preţul unui almanah este de 25 de lei, iar începând de sâmbătă va putea fi găsit şi online, pe shop.fcrapid.ro.", a anunţat clubul Rapid.

Vladimir Bozovic va fi în centrul atenţiei şi a doua zi, duminică, înaintea meciului cu Axiopolis, când va da, simbolic, lovitura de start.
" Dragi rapidişti. Am primit o invitaţie din partea conducerii clubului pentru a participa la un joc şi la o sărbătoare pentru a intra în Liga 2. Sunt foarte mulţumit de apel şi de faptul că voi lua parte la asta. Cred în această administraţie şi, dacă Dumnezeu este cu noi, să ne întoarcem exact unde ne este locul. Vă iubesc şi ne vedem duminică, la stadion. FORZA RAPID :)", a scris Bozovic pe pagina sa de Facebook.
"CEL MAI IUBIT STRĂIN DIN ISTORIA RAPIDULUI VA DA LOVITURA DE ÎNCEPERE LA MECIUL DE DUMINICĂ ❤️🇱🇻
Clubul FC Rapid le-a pregătit suporterilor rapidişti o surpriză frumoasă, invitându-l pe muntenegreanul Vladimir Bozovic la partida de duminică, ora 16:30, ultima a sezonului, din Regie, împotriva echipei din Cernavodă, pentru a da lovitura de începere.
Bozo (37 de ani) a jucat la Rapid între 2007 şi 2012, fiind extrem de iubit de către suporteri, datorită atitudinii sale de luptător, dar şi a dragostei arătate faţă de culorile alb-vişiniu.

Duminică, vă aşteptăm pe stadion, pentru a-l revedea pe Vladimir Bozovic în #FamiliaRapid", a anunţat Rapid.

Sumi primeste lectia de Iubire neconditionata tocmai din Muntenegru.

Multumim Bozo!

FzR!!