luni, 6 martie 2017

Celebritati disparute in mod enigmatic.

Exista putine lucruri mai misterioase decat disparitia unei fiinte umane, iar atunci cand persoana disparuta este o celebritate, taina se intensifica.
In ciuda monitorizarii intense a vedetelor, este uimitor modul in care starurile au disparut, ele fiind declarate astfel si in mod legal.
Din pacate, cele mai multe din cazurile de mai jos sunt tragice, avand un final suprinzator.
Indiferent de poveste, insa, fiecare dintre aceste celebritati a scris capitolulul cel mai fascinant din biografiile lor.

Glen Miller s-a remarcat ca un excelent muzician, hitul sau “In The Mood”, ridicand zeci de generatii in picioare.
Pe data de 14 decembrie 1944, el s-a urcat intr-un zbor cu destinatia Paris, care a disparut peste Canalul Manecii si nu a mai fost vazut.
Dupa sapte decenii, cercetatorii de la Universitatea din Colorado sunt de parere ca avionul zbura jos, prizele de combustibil au inghetat, provocand o prabusire aproape imediata.
Tot dupa mai bine de sapte decenii, exact in data in de 14 decembrie 2016, Curtea de Apel Bucuresti respinge in mod enigmatic recursul societatii SC FC Rapid Bucuresti SA, iar falimentul ramane irevocabil.
La fel ca in cazul compozitorului american, enigmatica disparitie nu inseamna decat calea catre eternitate a unui spirit ce va rasfata inimile celor iubitori de frumos, inca multe milioane de ani de acum inainte.
Rapid Iubire fara Sfarsit!
FzR!!