miercuri, 15 martie 2017

To be....!!!

Leicester trupa nou-instalatului Shakespeare, locul 15 in Premier League, a produs aseara in nou miracol si s-a calificat in sferturile Champions League.
Cei care anul trecut erau cotati cu 5000:1 sanse pentru a se incorona campioni in regat, continua sa viseze de aceasta data la cel mai inalt nivel.
Echipa cu cea mai slaba posesie conform statisticilor, inscrie prin Wes Morgan, primul jamaican ce marcheaza în intreaga istorie a UEFA Champions League si Albrighton, provoaca prin "huliganul" Vardy eliminarea lui Nasri si blocheaza prin Kasper Schmeichel inscrierea unui gol dramatic din penalty. 

2 - 0 !! 
Calificare!!!
Dilly Ding Dilly Dong!!
Putin probabil ca baietii lui Craig, cu siguranta mai putin celebru decat William Shakespeare, sa aiba posibilitatea a rescrie " Visul unei nopți de primăvară", insa bucuria serii in care impreuna cu minunatii sai suporteri au produs acest miracol, nu poate sa fie luata de absolut nimeni.

Daca peste ocean un slogan electoral suna de genul "YES, We can!" in insula aseara fotbalul si pasiunea au spus la unison: 
" To be !!
Fara alte indoieli.
Semn ca atunci cand o echipa isi are in jurul sau suporterii care nu inceteaza niciodata sa viseze nimic nu este imposibil.

FzR!!