duminică, 14 mai 2017

Amar pelos dois

In cele nu mai putin de 44 de editii la care a participat, Portugalia nu a castigat niciodata pana acum Eurovision, asa ca intrebarea fireasca este ... cine este Salvador Sobral?
Salvador este un cantaret din Portugalia de doar 27 de ani, care s-a clasat pe locul 7 in tara sa la concursul Idolos, versiunea portugheza a show-ului Pop Idol.
Artistul a atras atentia asupra sa din cauza conditiei sale fizice, ipoteza principala fiind ca ar avea o boala de inima, insa neconfirmata oficial, fapt care l-ar fi impiedicat sa plece la timp din Portugalia, pentru primele repetitii.
Sora sa, Luisa, a stat in locul sau la primele repetitii tehnice, pana cand Salvador a reusit sa ajunga pentru prima semifinala.
De asemenea, in timpul primei semifinale, el si sora sa nu au scapat nicio ocazie sa se distreze atunci cand camera de luat vederi nu era pe ei, facand tot felul de glume, castigand in acest fel atentia publicului.

Piesa cu care a castigat EUROVISION 2017 se numeste "Amar pelos dois", in traducere "Dragoste pentru doi", si a fost scrisa de sora sa, Luisa,
"Traim intr-o lume in care muzica este facuta de hituri de o vara. 
Acesta este un vot pentru oamenii care intr-adevar fac muzica. 
Muzica nu este ca artificiile, muzica trebuie simtita, asa ca hai sa incercam sa facem asta si sa aducem muzica inapoi", a spus artistul dupa ce a fost anuntat castigator la EUROVISON 2017.
sursa: http://stirileprotv.ro
Cu ceva ore inainte de povestea de viata de la EUROVISION, s-a tras cortina peste Liga 1.
Pe teren, daca putem uita "omenia" acelui 2-5, Viitorul este castigatoarea campionatului. 
Verdictul final va fi dat insa la TAS. 
Asa cum insusi conducatorul fotbalului (?) burleanu (scris intentionat!) anunta cu putin dupa aparitia controversei de interpretare a regulamentului ROAF.
Semn ca insusi primul om din fotbal nu poate accepta rezultatul din teren, altul decat cel dorit.
In adevarata lume, care reuseste sa traiasca fara artificiile unor regulamente ce se dovedesc din ce in ce mai obscure, muzica sufletului triumfa.
Daca ieri Miscarea CFR invingea in deplasare cu 4-2 pe Atletico, astazi in strada Veseliei AFC Rapid a pierdut cu 2-1 impotriva celor de la Asalt.
Semn ca desi aproape drumul spre liga a 4-a nu este ocolit de emotii.
Iar daca melodia castigatoare a acestui an se intituleaza "Dragoste pentru doi", muzica sufletelor noastre ramane una singura: RAPID.
Aceasta muzica, in spiritul invingatorului Salvador, ne va salva cat mai curand si ne va aduce muzica inapoi.

Pentru noi toti si mai ales pentru generatiile viitoare.
FzR!!