sâmbătă, 6 mai 2017

Not a Penny More, Not a Penny Less

Romanul lui Jeffrey Archer este unul care, mai presus de orice idee, dezvaluie dreptatea, în forma ei primitivă și rece. Dreptatea calculată cu rabdare si meticulozitate până la înfăptuirea ei dincolo de lege. Romanul in esenta lui reprezinta victoria celui care nu a incetat sa creda in faptul ca in viata totul se plateste. 
Într-un comunicat DNA se anunță " punerea în mișcare a acțiunii penale și măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, începând cu data de 05 mai 2017, față de inculpatul Dumitru Dragomir".
"În perioada 2015-2016, părţile implicate în încheierea contractului de asociere în participaţiune, au acţionat pentru ,,spălarea” şi ,,curăţarea” sa de caracterul infracţional, în scopul disimulării originii ilicite a acestuia. 
Astfel, au fost încheiate mai multe contracte, părţile preocupându-se exclusiv să confere contractului de asociere în participaţiune un caracter licit, în special în privinţa sumei de 3.100.000 euro, plătită în condiţiile de mai sus. 
Aceste operaţiuni, care s-au derulat până în anul 2016, au condus în final la cumpărarea de către compania de televiziune prin cablu a afacerii care a stat la baza contractului de asociere", explică anchetatorii.
In 2013 Rapidului ii se refuza cele 1,9 milioane euro, bani cuveniti din drepturile de televiziune pentru ocupanta locului 8 a Ligii I.
La sfarsitul editiei 2015-2016 Rapidul trebuia sa primeasca din postura de nou promovata suma de 1,2 milioane euro reprezentand drepturi tv.
Ma grabesc sa socotesc: 1,9 +1,2 = 3,1 milioane euro.
Dar ranile sufletelor noastre?
FzR!!