marți, 20 noiembrie 2018

Vendo Juguetes

River Plate - Boca Juniors, returul finalei Copei Libertadores se joacă la finalul acestei săptămâni, pe 24 noiembrie
Miza e una uriașă, iar interesul pentru partida de pe Monumental este imens. 
Un copil de 6 ani, fan al "milionarilor" a recurs la un gest care a devenit imediat viral, în speranța că va putea să vadă pe viu River - Boca.
" Vând jucării pentru a putea ajunge pe Monumental " a fost mesajul scris de tânărul Renzo pe o bucată pe hârtie, liptă de o masă instalată în fața casei sale și pe care se aflau mai multe jucării. 
Imaginea a făcut înconjurul lumii și fan clubul lui River Plate din Malaga a decis să-i sară în ajutor. 
Renzo și mama sa au primit două bilete, însă nu la River Plate - Boca Juniors ci la următorul meci pe care "milionarii" îl vor juca pe Monumental.


Manşa secundă din ''Superclasico'' va avea loc pe 24 noiembrie, pe stadionul Monumental
River Plate vizează al patrulea său trofeu în Copa Libertadores, iar Boca Juniors se bate pentru un al şaptelea, cu care ar egala recordul deţinut de un alt club argentinian, Independiente.
Un post de radio din Uruguay care a transmis partida tur (scor 2-2) a venit cu o inițiativă inedită, venită în sprijinul pătimașilor suporteri sud-americani cu probleme cardiace.
''Superclasico'' naște de fiecare dată emoții uriașe, iar jurnaliștii postului de radio uruguayan Radio Colonia au vrut să dea o mână de ajutor celor care n-au dorit să trăiască cu sufletul la gură disputa de duminică seară. 
Partida a fost relatată pe un fond sonor cu muzică relaxantă, iar totul a sunat mai degrabă ca o poveste.
Nici măcar modul de celebrare sud-american la goluri nu a existat, iar jurnaliștii care au asigurat transmisia au fost însoțiți de un medic cardiolog. 
Acesta oferea sfaturi o dată la câteva minute.
sursa: digisport.ro
Renzo. 
River.
Orice nume ar purta povestea lui " R ", aceasta inseamna pasiune.
Interzisa cardiacilor.
Pe 24 noiembrie noi rapidistii avem ''Superclasico''.
Nu impotriva, ci obligatoriu pentru " Inainte ".
Acesta este Modelu.
Pentru proiectul " R ".
Iar sortii ne rasfata ina o data...: pe 24 noiembrie sufletele noastre neparasite de inocenta copilariei vand jucariille cele mai dragi celor ce cu naivitate cred intr-un viitor mai bun.
Pentru ca sfarsitul nostru de sambata de pe Monumental va insemna cu siguranta un inceput cum nici macar nu am indraznit sa visam.
" Para poder ir al Monumental !! "  
Poate nu in 20-20, insa cu siguranta in 2023.
La Marea Noastra Sarbatoare.
Cel putin a Iubirii fara de Sfarsit.

FzR!!