luni, 15 aprilie 2024

NEVER

 
Reușind până la urmă să ne confuzăm rivalii cu celebrarea Centenarului, anul acesta sărbătorim victoria generațiilor care au avut de suportat ironii, dar niciodată încetat să creadă, ca apoi să uimească întreaga lume...
Poate cea mai frumoasă Poveste a anului vine din Renania de Nord, undeva în județul Westfalia zic ca să vă faceți o idee, iar eroii sunt "aspirinele" lui Xabi Alonso, devenit cu siguranță antrenorul momentului.
"Farmaciștii" din Leverkusen câștigă la preț de 120 de ani de la înființare primul lor titlu din istorie.
Așteptarea, speranțele, deznădejdile au fost ieri încununate unic de bucuria cuceririi, cu fix cinci etape înainte de final, a primului titlu din Bundesliga.
Fanii nu au mai așteptat fluierul final, cavalerul de la centru făcându-se totuși târziu auzit din mulțime, și au invadat terenul spre a sărbători în cea mai pură definiție a bucuriei această reușită.
Cu 43 de meciuri consecutive fără eșec în toate competițiile, Bayern Leverkusen doboară recordul celor de la Juventus, iar cei ce până ieri erau numiți Neverkusen, astăzi au devenit Neverlosen.
Calificați în sferturile de finală din Europa League și în finala DFB-Pokal, Bayern Leverkusen își poate continua anul acesta Marșul Triumfal.
Într-o fără de sfârșit Odă a Bucuriei.
OK, și ce legătură are cu Rapidulețul?
ARE!
Pentru că noi NEVER nu am încetat să credem, să sperăm și să iubim.
Pentru că NEVER nu ne-am asociat momentele de bucurie cu cine știe ce repere istorice și iată pentru că tocmai am aflat că putem fi campioni la 120 de ani de la înființare.
127, 131 sau 1923 de ani...
Pentru că bucuria noastră este de a ne știi mereu împreună, iar în seara aceasta avem o nouă ocazie.
Și pentru că EVER, chiar EVER, am considerat că țuica e de fapt palincă fără alcool.

FzR!!