duminică, 17 aprilie 2016

Big Bang

Conform Wikipedia, Big Bang-ul (engl. Big Bang, marea explozie) este modelul cosmologic care explică condițiile inițiale și dezvoltarea ulterioară a Universului
Termenul de Big Bang, se referă la ideea că Universul în urmă cu circa 13,7 miliarde de ani, încă nu exista. 
Ceea ce a existat a fost doar un punct de o natură cu totul specială, o așa-numită singularitate, ceva fără dimensiuni dar cu o energie Infinită. 
La momentul "zero" acest punct a ieșit din starea lui de singularitate (încă nu se știe din ce cauză) și și-a manifestat uriașa energie printr-o inimaginabilă explozie. 
Big Bang-ul mai continuă și în ziua de azi. 

Marius Sumudica


Astrofizicianul Giulestean, cu un discurs mobilizator in care si-a facut loc nedreptatea miliardelor de ani ( http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/Discursul+lui+Sumudica+din+vestiar+inainte+de+victoria+cu+Steaua ) a demonstrat pe baze stiintifice faptul ca denumirea corecta a corpului ceresc este Astra.


Mircea Lucescu

Ajuns la 71 ani, Mesia din Giulesti, prin adoptia Marelui nea Mincea, se afla impreuna cu Shakhtar-ul din Donetsk in semifinalele Europa League. 
Cristian Sapunaru

Castigator al Europa League cu Porto in sezonul 2010-2011 si titular incontestabil pentru Euro 2016, copilul teribil al Giulestilor inseamna speranta pentru intreaga suflare a suporterilor. Indiferent de culori.

Daniel Pancu

Ronaldo din Giulesti a devenit in data de 2 aprilie 2016 ( Petrolul - Voluntari 1-2), adica la varsta de 38 de ani şi 7 luni, cel mai invarsta marcator al fotbalului romanesc. Depasind in clasamentul pasiunii pentru forbal un al simbol Visiniu: Robert Ilyes.


Dan Alexa

Marcatorul primului gol romanesc pe National (Mall) Arena, polistul adoptat de suflarea visinie are mari sanse de promovare in Istoria Rapidului.

Dani Coman

Presedinte al Astrei si viitor Campion al Romaniei.


Alexandru Ionita II

Ducele incoronat al Giulestilor, jucator al Astrei si viitor Campion al Romaniei.

Viorel Modovan

Secund al echipei nationale a Romaniei. Suflet dedicat fotbalului.

Si lista, cu scuzele de rigoare pentru eventualele omisiuni, ar continua. 
Toti amintiti mai sus au un punct de natura unica si speciala: RAPID.
Big Bang-ul Inimilor Noastre care continua si astazi. Maine. Si la Infinit.
Pentru ca nu este doar o terorie. Este insusi Universul.

FzR!