duminică, 22 octombrie 2017

A dog's purpose

O aventură plină de umor, trăiri intense şi cele mai îndrăgite animale, Câinele, adevăratul meu prieten prezintă destinul unui devotat patruped care îşi descoperă menirea prin prisma stăpânilor săi, pe care îi învaţă să râdă şi să iubească. 
Câinele, adevăratul meu prieten reprezintă o peliculă unică pentru că e compusă din trei filme mai mici, totul începând și sfârșindu-se cu aceeași poveste. 
Destinul simpaticului patruped se intregeste doar atunci cand in secventa de final a filmului, cel care pe parcursul a mai multor vietii  a fost si Ellie, Tino sau Buddy, este strigat cu glasul copilariei de catre stapanul sau iubit: 
"Bailey, Bailey, Bailey, Bailey!"

sursa: https://www.dcnews.ro

Sufletul nostru, fie ca s-a numit CFR, Locomotiva, Rapid sau Academia, a cunoscut intotdeauna aceleasi emotii cu exact mereu acelasi scop in viata: să râdă şi să iubească.
Chiar daca ieri AFC-ul a fost invins cu 7-0, iar Academia a zdrobit cu 7-1, ocaziile noastre de Iubire s-au revarsat in mii de reusite pe imaginarele (si functionalele!) tabele electronice.
Iar daca multi dintre noi ne urmam pasii spre Giulesti, fie doar din dorinta de a nu fi atat de singuri, cu siguranta poate chiar maine, vom striga cu glasul cel mai dulce al copilariei....:
"Bailey, Bailey, Bailey, Bailey!"
Iar noi, poate cei mai frumosi suporteri de pe pamant, vom stii sa auzim cu sufletele noastre:
"Rapid, Rapid, Rapid, Rapid"
Si ne vom simti din nou cei mai norocosi de pe pamant si din cele noua ceruri.
Pentru simplul motiv fiindcă stim sa râdem şi să iubim.
Ca nimeni altii.
FzR!!