duminică, 8 septembrie 2019

Managementul la Rapid

Momente incredibile la meciul Franța - Albania, din preliminariile pentru Euro 2020, unde organizatorii au făcut gafă după gafă. 
Mai întâi a fost intonat imnul Franței, care era țara gazdă, cu toate că regulamentul spune că trebuie să fie intonat mai întâi imnul țării oaspete.
S-a trecut peste asta, însă ce a urmat este de cascadorii râsului. 
În loc să fie intonat imnul Albaniei, Hymni i Flamurit, a cărei muzică a fost compusă de Ciprian Porumbescu, pe stadion s-a auzit imnul Andorrei.
Jucătorii albanezi au rămas șocați de cele întâmplate și au refuzat să înceapă meciul până când nu s-a remediat gafă. Organizatorii, rușinați de cele întâmplate, au găsit în cele din urmă imnul corect, însă crainicul stadionului a mai comis o gafă.
Acesta le-a cerut scuze, la microfonul stadionului, armenilor!!
sursă: digisport.ro
Cuplul Manea - Burcă.
Sau definiția unui management ce se dovedește ( sperăm deocamdată! ) nefericit.
Cu o apărare "emotivă", transferuri întârziate și neinspirate, un mijloc inexistent, mulți accidentați cel mai probabil datorită unei pregătiri fizice precare și din păcate un atac naiv, managementul se dovedește plin de amatorism.
Dacă la toate acestea mai adăugăm rezilierea unor contracte și parafarea doar a unor împrumuturi, posibilitatea unei lipse de finanțare ne dă fiori.
Se impune o analiză.
Acum cât nu este prea târziu.
FzR!!