sâmbătă, 14 septembrie 2019

Ofsaid

La pauza meciului Rapid – Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, când scorul era 1-1 (oaspeţii au câştigat în final cu 2-1), gurile rele spun faptul că Dan Tudorache ar fi coborât de la tribuna oficială şi ar fi cerut ca Pancu să fie dat afară. Până la urmă, spiritele s-au mai calmat. 
Dar Pancu ştie ce se întâmplă şi ce se pregăteşte în spatele său.
„Fără domnul primar, Rapidul nu ar fi fost unde e acum, adică o echipă de Liga 2 cu pretenţii la promovarea în prima ligă. E normal să-şi dorească tot ce-i mai bun pentru această echipă. Dar, din câte ştiu eu, cunoştinţele dumnealui despre fotbal sunt aproape zero. Nu ştiu dacă ştie când e ofsaid. E părintele acestui nou Rapid. Dar legat de analiza strict fotbalistică a mea, accept una oricând. Doar din partea oamenilor calificaţi şi care stau zi de zi cu mine”, a spus Pancu, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu FC Argeş. 
Îl invităm pe primarul tudorache (greșeală intenționată) ce se agață disperat de numele Rapidului să urmărească aceste imagini de arhivă:
Rapidul a scris de-a lungul istoriei sale cele mai frumoase Povești cu "votul" a milioane de suflete. La sfarsitul acelei editii de campionat am plans (prin bunavointa lui Savaniu).
Un an mai tarziu ne-am intors mai puternici.
Castigand campionatul dupa o asteptare de 32 de ani.
Zecile de mii ale lui tudorache se amuză de inocența și jocul politic ieftin al edilului.

FzR!!