marți, 26 noiembrie 2019

Viața bate filmul

2013

Cu aproape 24 de ore înainte de derby-ul cu Petrolul Ploieşti, Daniel Pancu, Nicolae Grigore şi ceilalţi jucători din lotul pregătit de Marian Rada au decis să meargă la un film şi au ales să vizioneze producţia Stand Up Guys, cu Al Pacino şi Christopher Walken în rolurile principale. Aici au avut parte de un moment încă fără corespondent în fotbalul românesc.
În timp ce fotbaliştii aşteptau începutul filmului, aceştia au descoperit uimiţi că ceilalţi "spectatori" erau de fapt ultraşi ai Rapidului, care au transformat sala de cinema într-o adevărată "peluză", cântând imnul Rapidului şi alte scandări tipice Giuleştiului. Tonul a fost dat de soneria unui telefon mobil, chiar în momentul în care filmul stătea să înceapă. Extrem de impresionat, goalkeeper-ul Pecanha a început să plângă, iar reacţii similare au avut şi ceilalţi 27 de jucători ai Rapidului prezenţi în sală.
Fanii şi-au dorit să le transmită astfel un nou mesaj de susţinere favoriţilor si sa isi arate iubirea neconditionata fata de echipa.
La eveniment au participat 150 de suporteri de la tribuna a II-a, iar momentul a fost realizat cu ajutorul managerului Dănuţ Perjă


2019 Emoția este sigur mult mai mare.
Pentru simplul motiv că noi am demonstrat că există Minuni.
Spre Infinit.

FzR!!