joi, 8 iunie 2017

Cine știe câștigă

La o zi de la interviul (http://www.prosport.ro/sport-life/special/interviu-rapid-renunta-la-istorie-lichidatorul-mihai-florea-anunta-scoatem-la-licitatie-brandul-fara-palmares-gata-si-cu-echipele-suporterilor-ii-notific-sa-si-schimbe-numele-rapidul-e-unul-singur-16407482 ) comedie al lichidatorului mihai florea acordat obscurului jurnalist matei udrea, in batranul nostru Giulesti, astazi s-a consumat ultimul act al ligii a 5-a.  
Rapid - Progresul 4-2.
Acest mihai florea, cu siguranta incapabil sa explice existenta propriei sale echipe, sustine  ca va notifica frf (institutia ce nu poate explica participarea in liga 1 a catorva echipe) privind interzicerea folosirii numele de Rapid.
Pentru stiinta dansului societatea AFC Rapid, continuatoarea UFC Rapid, a luat fiinta in anul 2001. 
Nu intamplator la data de 25.06. 
Aceasta societate infiintata dupa toate diligentele judecatoresti si juridice poarta numele de Rapid.
Aceasta societate si-a reluat activitatea sportiva in anul competitional imediat urmator desprinderii din societatea aflata in procedura de lichidare Rapid SA.
Titlul editorialului nu este ales intamplator.
Pentru ca la o simpla cautare pe google aflam faptul ca realizatorul acestui concurs este dnul Mihai Florea cu adevarat un om de teatru si cronicar dramatic disparut prea devreme din aceasta lume.
Din respect pentru cultura si informatie putem cere (in gluma!) interzicerea numelui de Mihai Florea, a oricarei persoane nascute dupa 1929.
Ca o ironie a sortii, in incheiere cu drept la replica la interviul publicat, dnul Mihai Florea este realizatorul si a emisiunii "5teaua fara nume".

Felicitari Rapid !!

FzR!!