duminică, 10 septembrie 2017

Uraganul Harvey

Uraganul Harvey, care a provocat moartea a cel puţin 35 de persoane în Texas, a permis prelungirea, cu cel puţin câteva luni, vieţii unui condamnat care urma să fie executat săptămâna viitoare, relatează AFP.
Lui Juan Castillo urma să îi fie administrate injecţia letală joi, 7 septembrie 2017, însă un judecător a emis miercuri o ordonanţă care a amânat execuţia până pe 14 decembrie, din cauza catastrofei climatice.
Mai mulţi avocaţi ai deţinutului locuiesc în comitatul texan Harris, afectat de cele mai grave inundaţii din istorie.
Luând act de această situaţia, biroul procurorului din Bexar, un alt comitat, în care se află oraşul San Antonia, a cerut amânarea.
Judecătorul Jefferson Moore a răspuns favorabil cererii, oferind încă trei luni de viaţă deţinutului, care petrecut deja peste un deceniu în spatele gratiilor.
Castillo a fost condamnat pentru uciderea unui tânăr rapper din regiune, Tommy Garcia, în decembrie 2003.
Texasul este statul american unde s-au înregistrat, în ultimii 40 de ani, cele mai multe execuţii.
Sursa: News.ro
AFC Rapid, jucaria financiara a lui copos, isi continua parcursul sportiv. 
Tot mai singur.
Demersurile initiate, cu siguranta la ordinele utc-istului, de anulare a drepturilor de utilizare a marcilor RAPID, nu raman decat palide amenintari catre potentiali investitori, catre orizonturi putin mai bune.
In acest joc ieftin al negocierii, actiunea nu a facut decat sa tradeze relele intentii ale celor ce sunt in spatele celor de la AFC.
Cacialmaua fara cel mai mic suport juridic a indepartat, cu orice risc, putinii rapidisti de langa condamnatul AFC. 
Pentru a raspunde contestatorilor viitori, argumentez faptul ca AFC, continuatorul incontestabil sportiv si actionar al Rapid SA, a jucat editia 2016/2017 cu "R" pe piept - semn a lipsei dreptului de utilizare a marcilor Rapid SA, urmand ca din toamna acestui an, prin asigurarea unei continuitati sportive obligatorii, cel mai probabil Academia Rapid - chiriasa cu drepturi depline de utilizare marca si nume, va renaste avutia noastra cea mai de pret.
Argument solid fata de povestea "frumoasei adormite" din 23 ianuarie 2003.
Contrar acestui uragan diabolic, toamna aceasta va insemna "gratierea" din captivitate a poate cele mai frumoase povesti.
Si inceputul celui mai frumos drum.
FzR!!