luni, 28 mai 2018

God Save the Queen

Calificarea echipei FC Liverpool în finala Champions League a adus în prim-plan câteva coincidențe stranii. 
Ce s-a întâmplat pe plan mondial în momentul în care ”cormoranii” s-au impus în cea mai importantă competiție intercluburi.
Anii 1981 și 2005, în care FC Liverpool s-a impus în Champions League (fosta Cupă a Campionilor Europeni), au adus stranii coincidențe. În respectivii ani, Prințul Charles s-a căsătorit (în 1981 cu Diana, iar în 2005 cu Camilla), iar Biserica Catolică a trecut prin momente delicate (în 1981 Papa Ioan Paul II a fost ținta unui atac armat, iar în 2015 același Papa Ioan Paul II a murit).
Anul 2018 o aduce din nou pe FC Liverpool în finala Champions League, iar Prințul Harry are programată la 19 mai nunta cu Meghan Markle. 
Ținînd cont că este puțin probabil ca nunta să fie anulată, cel mai probabil, actualul Suveran Pontif, Papa Francisc, va ține cu Real Madrid în finala Champions League din 26 mai, de la Kiev.
________________________________________________

Finala avea sa inlature orice fel de speculatii.
Loris Karius, goalkeeper-ul celor de pe Mersey avea sa se dovedeasca trimisul Papei. Salvand astfel Inaltul Suveran de la Vatican. 
La fel ca Rapidul, Liverpool avea sa fie tradata tocmai de cel ce trebuia sa o apere.
Daca pe george copos istoria il va confunda cu falimentul poate al celei mai frumoase echipe, Loris Karius trebuie sa aiba puterea si increderea de a trece peste.
Cel putin pentru simplul fapt ca a contrazis coincidentele si speculatiile.
God Save the Queen.
Liverpool save The Pope!

FzR!!