duminică, 20 mai 2018

Cea mai frumoasa poveste...

La ultimul meci pe banca lui Eintracht Frankfurt, Nico Kovac a câştigat Cupa Germaniei, după o finală disputată chiar împotriva viitoarei sale echipe.
Pe Stadionul Olimpic din Berlin, Eintracht s-a impus cu 3-1 în faţa campioanei Bayern Munchen şi a cucerit primul trofeu al clubului după o pauză de 30 de ani.
Gruparea din Frankfurt, care a câştigat trofeul pentru a cincea oară şi care are şi un titlu, în 1959, nu mai luase Cupa din 1988.
Croatul Ante Rebic a fost eroul finalei, prin cele două goluri marcate, iar Mijat Gacinovic a consfinţit succesul lui Eintracht, în prelungirile partidei. 
Pentru Bayern a marcat Robert Lewandowski.
Fotbalul scrie cele mai frumoase poveşti. Când eşti unit, poţi obţine orice ", a declarta Kovac, care îl va înlocui pe Jupp Heynckes la Bayern, din sezonul viitor.
Ca jucător, croatul de 46 de ani a jucat la Bayern între 2001 şi 2003, perioadă în care a cucerit un titlu, o Cupă a Germaniei şi o Cupă Intercontinentală.

sursa: digisport.ro

In Giulestiul, ce curand va cadea prada dintilor de otel a buldozerelor, AFC chema in judecata Rapid SA pentru obtinerea anularii marcii.
Incununarea cu succes a actiunii judecatoresti speram sa nu ne arunce cu inca 30 de ani in urma istoriei.
Iar marca sa devina moneda de schimb a unei negocieri mai mult decat rusinoase.
Pe seama Rapidului.
" Când eşti unit, poţi obţine orice "
Cand nu....putem obtine cel mai probabil inca 30 de ani de asteptare.
Si speranta.

FzR!!!