marți, 19 februarie 2019

Nu s-a terminat!!

Liverpool şi Bayern se vor întâlni astăzi în turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

" Nu este nimic personal. Nu a existat niciodată nimic negativ împotriva lui Bayern, dar când jucăm împotriva lor şi ei ne cumpără jucătorii, cum pot să fiu bucuros? ", a afirmat luni într-o conferinţă de presă cel care a antrenat-o pe Dortmund între 2008 şi 2015.


Bayern a câştigat ultimele şase ediţii ale Bundesligii, după ce Dortmund, sub comanda lui Klopp, a luat titlul în 2011 şi 2012. 
Bavarezii au câştigat Liga Campionilor în 2013, după o finală cu Dortmund, şi rivalitatea dintre cele două cluburi a fost exacerbată de cumpărarea celor mai buni jucători ai fostei echipe a lui Klopp: Mario Goetze, Robert Lewandowski şi Mats Hummels (2016).

" N-a fost plăcut pentru noi, dar asta face parte din fotbal. Atunci n-am fost bucuros, dar a trecut mult timp de atunci ", a spus tehnicianul lui Liverpool.

" Suntem văzuţi din nou ca pretendenţi serioşi. Sigur că nu e suficient, dar e un pas mare. E formidabil să fim în optimi şi mai ales să ştim că lumea crede că o putem bate pe Bayern. Povestea e frumoasă, dar nu s-a terminat ", a adăugat Klopp.

O dispută ce pare dusă intre David si Goliath.
Lupta anuntată pe Anfield va avea cu sigurantă toate incredientele: pasiune, dorintă, incredere, asteptare si sperante.
Foarte multe sperante.

Sigur nu se joacă pe Giulesti?

YWNWA

FzR!!