vineri, 3 ianuarie 2020

CIOCOLATĂ CU DRAGOSTE

Mâncarea zeilor, boaba de cacao,  a fermecat și va răvășit de-a pururi adâncurile sufletești.
CHOCOLAT sau CIOCOLATĂ CU DRAGOSTE are, fără doar și poate, un gust de poveste care se asortează perfect cu o ceașcă de cacao cu mirodenii care ispitește cu nevinovăție, bunătate și sensibilitate pe toți cei ce-n suflet poartă Speranța fără de Apus.
Parfumul filmului, adus de vântul de nord, te poartă magic pe căi poate încă neumblate, te cucerește și te ajută să vezi povestea de dincolo de ea.
Intriga întregului orășel ridicată împotriva spiritului liber, plin de dragoste și libertate a fermecătoarei Vianne Rochet dispare încet-încet sub delicatesele desprinse parcă din poveste.
Cu alte cuvinte avem să aflăm, dacă nu am făcut-o deja până astăzi, faptul că dincolo de ambalaj, înfruntând până și amenințările cu falimentul, se ascunde un colțișor de ciocolată ce neapărat trebuie gustat.
Anul acesta probabil Rapidulețul, Ciocolata Caldă a vieții noastre, ne va purta sub adierea vântului de nord către cea mai frumoasă Sărbătoare.
Iar dacă mult-așteptata promovare va mai întârzia puțin, noi ne vom bucura și mai tare de această Unică Poveste fără de Sfârșit.

Pentru că succesul nu reprezintă decât suma pasiunilor și a speranțelor așezate cu grijă în Suflet.
Precum într-o cutie cu bomboane de ciocolată. 
Ce abia așteaptă să fie gustate. La Infinit.
FzR!!