luni, 13 ianuarie 2020

„Prinţesa inimilor”

”Era o prințesă dintr-un basm, într-o căsătorie de basm, însă după ce mitul a fost spulberat, a fost percepută ca soția nefericită a unui bărbat care în ziua nunții lor purtase la manșete butonii primiți de la amantă. 
Dianei i s-au iertat toate gafele, ajungând chiar și mai idolatrizată. 
Simpatia publică era de partea ei. 
Și, după moartea ei, a devenit cea mai venerată figură a secolului XX sau a oricărui secol.” Harry Benson – fotograf.
”Era un star colosal și, deși văzusem nenumărate fotografii ale ei, nu eram pregătit pentru impactul total al personalității sale electrizante. Statura, pielea de culoarea mierii, ochii albaștri, ca și coafura perfectă, manichiura și toaleta, toate reprezentau purul Hollywood. 
Dar aici se sfârșea orice analogie. 
Fără aere și iforse de vedetă, fără grandomanie. 
Era incredibil de fermecătoare și prietenoasă, iar după câteva minute mă simțeam de parcă aș fi cunoscut-o de-o viață.” Christopher Biggins – actor.
Trăim și ne este dat să aflăm în lumea aceasta despre astfel de destine.
Percepute drept o amenințare, Sinceritatea și Iubirea ajung să sfârșească sub bocancul intereselor meschine, persoanelor puternice sau influente, obscure și nedrepte.
Povestea lor se termină adesea prin adevărate tragedii.
„Incearcă să faci un act de bunătate aleatoriu, fără nicio așteptare, fără să vrei să fii recompensată, știind că poate într-o zi cineva ar putea să facă același lucru pentru ține.” – Diana de Wales
Rapidul reușește să rămână poate singurul destin ce ne dovedește faptul că dincolo de moarte, minciună și crimă, există Viață și Povești ce abia așteaptă a fi descoperite.

FzR!!