duminică, 9 iulie 2017

Crazy,Inimitable,The One

Paul Gascoigne continuă să impresioneze.
Problemele de sănătate cauzate de abuzul de alcool și de viața dezordonată i-au făcut pe mulți să își pună serioase semne de întrebare cu privire la viitorul fostului atacant al Angliei, dar "Gazza" a surprins când a apărut pe teren în acest weekend și a marcat pentru legendele lui Newcastle într-un meci caritabil.
Gascoigne (50 de ani) a închis scorul la 7-1 pentru legendele lui Newcastle în meciul de gală de la a doua ediție a Cupei Srnicek, competiție orgaizată în memoria fostului portar al Cehiei, Pavel Srnicek, care a decedat în 2015 și care a jucat 7 ani la Newcastle.
Crescut de Newcastle, clubul la care a și debutat în fotbalul mare, Gascoigne a apărut în ultimii ani în presă doar din cauza scandalurilor și internărilor repetate în spital și la dezalcoolizare.
Fanii de toate vârstele au "sorbit din priviri" momentele în care "Gazza" a apărut pe teren.
Gascoigne, care de-a lungul carierei sale a jucat la Tottenham, Newcastle, Rangers, Everton și Middlesbrough, dar și la Lazio, a ajuns ”la sapă de lemn”, deși la un moment dat a avut o avere estimată la 14 milioane de lire sterline. Acum a ajuns să trăiască din mila oamenilor, dar cu banii primiți continuă să consume alcool.
În decembrie 2016, a fost spitalizat de urgență, după ce a fost împins pe scările unui hotel din Londra
În urma acestui episod, fostul fotbalist a spus că s-a ales cu craniul fracturat, cu 11 copci, precum și cu brațul tăiat.

57 de meciuri și 10 goluri are Paul Gascoigne în naționala Angliei, pentru care a jucat din 1988 până în 1998.
sursa: digisport.ro
Cu siguranta multi dintre iubitorii fotbalului nu l-au uitat. 
Cu siguranta insa multi dintre acestia l-au crezut sortit pierzaniei.
Gazza, simbolul nebuniei si al pasiunii duse la extrem, in acest week-end a salutat absolut toti iubitorii fotbalului mondial.
Vestindu-i ca absolut nimic nu este pierdut atunci cand iti doresti ceva cu adevarat, iubesti, visezi si speri.
Iar cand fotbalul iti da totul in viata, ii esti dator sa insemni cel putin o pilda a ei.
Macar pentru generatiile viitoare.
FzR!!