miercuri, 19 iulie 2017

The Bermuda Triangle

Primăria Sectorului 1 a primit azi dreptul de a folosi, până la licitația organizată  pentru cedarea brandului, sigla, culorile și denumirea sfantului nume RAPID.
Usurinta cu care sunt tranzactionate valorile nationale surprinde pana la neintelegerea intentiei in sine.
Lichidatorul judiciar Mihai Florea a incalcat evident etica profesionala asigurand astazi un avantaj Primariei Sectorului 1.
La licitatia pentru cedarea pentru cedarea brandului, siglei, a culorilor și denumirii, anuntate pentru toamna acestui an, orice alt castigator in afara Primariei Sectorului 1 va putea sa foloseasca dreptul patrimonial achizitionat abia din sezonul 2018 - 2019.

Personal, remarc urmatoarele scenarii:
- Primăria Sectorului 1, beneficiara unei publicitati aproape gratuite, va santaja cel putin AFC Rapid cu privirea la folosirea numelui RAPID, culmea drept acordat prin sentinta Judecatoriei Sectorului 6 la data de 25.06.2001;
- Primăria Sectorului 1, poate prin rea-credinta si cu complicitatea lichidatorului judiciar, Azuga Waters si ANAF (hopa?), bloca tranzactiile iluzorii vehiculate pana la aceasta data: Primăria Sectorului 6, a Capitalei, a Voluntariului sau chiar a puternicului investitor din Qatar ;-) ;

- Primăria Sectorului 1, contra sumei a doar 5.000 € / luna, poate obtine chiar un profit nesperat sau necuvenit, in cazul in care zvonul petro-dolarilor se adevereste.
In acest triunghi al bermudelor, singura veste buna este ca tot ce inseamna RAPID va apartine cel putin pana la data licitatiei si poate a unei tranzactii sanatoase, comunitatii sectorului 1 si a capitalei.
Personal consider ca aceasta este solutia pentru absolut toate simbolurile nationale.
Acestea nu mai trebuiesc instrainate, ci cel mult acordate cu drept de folosinta si in conditiile respectarii unor criterii impuse de proprietarul moral.

Astfel "Cumintenia Pamantului" isi poate re-capata respectul.

Intern si extern.
Cu un scor de 3 - 1, Rapidul a pierdut astazi.
Dar a mai disputat un derby, dovedind ca povestea sa ramane cu siguranta plina de mister, farmec, emotie si tumult.
Rapid Iubire fara Sfarsit!
FzR!!