miercuri, 19 mai 2021

Premoniția

 

Antrenorul ”vișiniilor” a fost ieri invitatul emisiunii Liga Digisport unde a povestit detalii interesante despre acest final de sezon încheiat triumfător.
Dragul nostru antrenor a dezvăluit o premoniție făcută de unul dintre cei mai vechi și mai cunoscuți fani ai Rapidului, plecat dintre noi în 2018 pentru a se bucura împreună cu cei din Ceruri. 
” Mi-a prezis ”Nenea Nicu”, într-o zi vei reuși să promovezi Rapidul! <<Corsicanu>> s-a stins sub ochii mei."
Eram împreună cu Daniel Pancu, cu Fane Țâră, cu Florin Manea, l-a cuprins emoția, sper că acum râde și țipă cu vocea lui răgușită. Rapid chiar este stare de spirit, un club aparte”, a fost mărturisirea lui Mihai Iosif.
Atunci în 2018, membrii galeriei Rapidului au dorit să le facă o surpriză fanilor vechi, celor care au prins inclusiv perioadele în care Rapidul se afla în liga a 2-a şi îi însoţeau pe "vişinii" pe la Mârşa, Bârlad, Alexandria ori cine mai ştie pe unde. 
Din păcate, gestul extraordinar pe care l-au făcut cei care într-un fel le-au luat locul s-a încheiat mai repede decât îşi propuseseră. Şi cu o tragedie!

Unul dintre suporterii cunoscuţi ai Giuleştiului, Nicu Răducan, poreclit "Văcăroiu", "Nenea" sau "Corsicanu'" (ca şi fratele său), a cântat alături de Pancu, Țâră, Florin Manea şi ceilalţi suporteri veniţi să-l colinde şi s-a emoţionat atât de tare încât a căzut din picioare. 

Salvarea a venit repede, dar în ciuda eforturilor nu a putut fi salvat.

2018 s-a încheiat cu o tragedie în rândul nostru al rapidiştilor.

A rămas însă premoniția care luni s-a împlinit.

Acolo sus cu siguranță toți rapidiștii se bucură, petrec și ne privesc cu aceeași dragoste.

Cerurile sunt vişinii!


FzR!!