duminică, 21 ianuarie 2018

The only thing we fear

Tribunalul Bucureşti a respins vineri 19 ianuarie 2018, cererea celor de la Academia Rapid de a primi personalitate juridică, ceea ce înseamnă că dreptul de a juca barajul pentru promovare în liga a treia este pus in pericol. 

"Nu se pune problema să nu putem juca barajul, în cazul în care vom câştiga liga a patra. 
O să vedeţi că e aşa cum spun eu. 
Lucrurile la această echipă se pot termina doar dacă alţii vor intra în posesia palmaresului, dacă altcineva va câştiga licitaţia.
Altfel, eu sunt dispus să joc la această echipă indiferent de numele ei, dar o să vedeţi că, mai devreme sau mai târziu, lucrurile se vor termina cu bine pentru toţi cei care iubesc Rapidul ", a declarat Pancu, pentru Digi Sport.
Cine vrea răul Rapidului?
In ultimii ani Rapidul a fost inconjurat de persoane rău intentionate. 
Dincolo de scopul acestora de a stoarce ilegal foloase financiare, nenorocirea provocata vine parca din planul ocult indreptat pentru disparitia unui spirit: rapidismul.
Fara a ne victimiza, nu putem remarca faptul ca dincolo de amagirile ultimilor ani raman realitatile crunte indreptate pentru distrugerea valorilor nationale, a orgoliului, a mandriei, a protestului si a fortei celor drepti.
Statul roman a privit nepasator la devalizarea evidenta a Rapidului, atata timp cat un contribuabil care nu-si plateste taxele risca sa devina penal, statul roman va demola cele 19.100 locuri ale Giulestiului promitand in loc doar putin peste 14.000 de scaune si tot statul roman a tarat suporterii rapidisti intr-o iluzorie poveste politica.
Acestei umilinte ii se adauga aberatia celor de la AMFB care inscriu (incalcand criteriul sportiv!) in liga a 4-a Academia ca apoi cu numai cateva etape inainte de inceperea play-off-ului sa constatam cel putin faptul ca munca si speranta unor temerari rapidisti este pur si simplu condamnata la pieire.
Cine si de ce se doreste răul Rapidului?
Divizarea continua a acestei natii este cu siguranta rezultatul unui plan.
Poate nu intamplator singurele (pentru ca in Craiova s-a cicatrizat prea repede rana Stiintei) echipe ramase condamnate la anonimat sunt Rapid si Poli.
Poate nu intamplator aceste doua echipe sunt infratite.
Pentru ca aceste doua spirite mai tin inca aprinsa flacara demnitatii nationale.
Iar acest lucru deranjeaza.
Celor vazuti si nevazuti ce doresc raul Rapidului le transmitem doar atat:
THE ONLY THING WE FEAR,
IS RUNNING OUT OF BEER.
Pentru celelalte ramanem inarmati cu Iubirea Noastra, capabila de a infrunta orice furtuni.

FzR!!