duminică, 8 iulie 2018

Flash News. De Mondiale.

Un grup de suporteri englezi au luat cu asalt magazinul IKEA din Stratford și au sărit ca nebunii pe paturile puse la vânzare, în timp ce cântau refrenul melodiei "Football’s Coming Home(n.r - Fotbalul vine acasă), lansată în 2006.
Un purtător de cuvânt al IKEA a declarat ulterior: 
" Fiind britanici, dar și sudezi la origine, am vrea să spunem Grattis! (n.r - Felicitări în suedeză) echipei Angliei pentru această performanță.
Drept urmare, am pus la vânzare una dintre mâncărurile favorite ale aceste națiuni, fish and chips (n.r - peste și cartofi prăjiți) la o super ofertă: o liră. Vizitați site-ul pentru mai multe informații".
De altfel, înainte de meciul cu Suedia, englezii de la The Times au făcut un ghid în care le explica fotbaliștilor lui Southgate cum să câștige meciul. Ghidul 
"Cum să bați Suedia" a fost făcut după modelul instrucțiunilor de asamblare a mobilierului de la... magazinul suedez IKEA.
Englezii au fost sfătuiți să ducă mingea în careul advers, să nu paseze în lateral, să construiască o defensivă bună și să-i dea mingea lui Kane. 
Potrivit instrucțiunilor, englezii aveau nevoie de determinare și răbdare. 
În plus, deasupra șurubelniței pe ghid era scris mesajul "It's coming home" (n.r. "Vine acasă"), motto-ul fanilor englezi la acest Campionat Mondial.
sursa:digisport.ro
Mai mult decat fotbal...
Nebunia sufletului.
Tot ce conteaza.
FzR!!