duminică, 8 iulie 2018

Flash News. De Mondiale.

Cunoscut ca un mare fan al fotbalului, Papa Francisc a făcut referire la Campionatul Mondial din Rusia în timpul slujbei pe care a ținut-o astăzi, în Piața Sfântu Petru de la Vatican.
De origine argentinian și susținător al formației San Lorenzo, Papa Francisc a ținut să îi îmbărbăteze pe brazilieni, gestul fiind făcut în contextul în care Suveranul Pontif a observat foarte multe steaguri ale Braziliei printre cei prezenți la slujbă.

Văd steaguri braziliene. Îi salut pe toţi brazilienii şi îi încurajez, va fi data viitoare ", a transmis Suveranul Pontif, un mare pasionat de fotbal, cu ocazia slujbei duminicale de la Vatican.
Domagoj Vida a scăpat de suspendare. Potrivit Four Four Two, fundaşul croat a primit doar un avertisment din partea FIFA şi va putea juca în semifinalele Cupei Mondiale, contra Angliei. 
Într-un scurt video, apărătorul de 29 de ani legitimat la Beşiktaş, aflat lângă Ognjen Vukojevic, fost jucător şi actual scouter al lui Dinamo Kiev, formaţie la care a evoluat şi Vida până la începutul acestui an, a dedicat victoria ucrainenilor.
Vida a strigat "Glorie Ucrainei!", care reprezintă numele unui cântec al armatei ucrainene şi al naţionaliştilor care se opun cererilor teritoriale ale Rusiei. 
"Această victorie este pentru Dinamo şi pentru Ucraina", a completat Vukojevic.
Eric Cantona aka The Commissioner of Football "loveste" din nou...
FzR!!