duminică, 1 iulie 2018

Flash News. De Mondiale.

Scos din minti de eliminarea de la Mondial un argentinian isi arunca televizorul pe geam.
Panama, primita precum o campioana mondiala la intoarcerea in tara
Jucatorii au defilat intr-un autocar descoperit, mii de oameni au iesit pe strazi ca sa ii felicite pe jucatori pentru prima participare din istoria acestei nationale la un campionat mondial.
Suflet de rapidisti panamezii astia, nu?
Medicul nationalei Braziliei a dezvaluit faptul ca Marcelo are probleme din cauza saltelelor prea moi din hotelul in care au fost cazati brazilienii.
Cativa suporteri brazilieni s-au mobilizat si i-au luat lui Marcelo o saltea speciala, care sa ii repare spatele inainte de meciul cu Mexic.
Panama a fost cea mai slaba echipa de la Mondial. Penedo a incasat 11 goluri in cele trei meciuri din grupa: 0-3 cu Belgia, 1-6 cu Anglia, 1-2 cu Tunisia.
Spaniolul, pe numele lui Francisco Lopez, o varianta iberica a Talpanului mioritic, spune ca sistemul VAR, asa cum a fost implentat de FIFA la acest Mondial, a fost inventat de el inca din 1999, in cadrul unui proiect depus la Ministerul Culturii si Educatiei - "Fotbalul secolului 21".

In proiect, spaniolul si-a imaginat un sistem de camere video si arbitri suplimentari care sa vina in sprijinul centralului.
Francisco Lopez spune ca inainte de Cupa Mondiala a instiintat FIFA despre faptul ca inventia sistemului VAR i-ar apartine, dar a fost ignorat total. 
Deranjat de atitudinea celor de la FIFA, spaniolul a decis sa mearga in instanta si cere acum despagubiri de 15 milioane de euro.
In urma implementarii VAR aceasta Cupa Mondiala a fost doborat recordul la penaltyuri acordate (25).
Dupa parerea mea, Francisco Lopez si FIFA pot sa-si ia proiectul si sa si-l bage undeva. 
Atata timp cat nimeni nu controleaza modul de acordare a cartonaselor.
Asteptam alte variante autohtone ale lui Talpan pentru contestarea faptului ca islandezii au folosit jucatori semi-profesionisti, pentru ca jucatorii nigerieni semanau foarte mult intre ei, pentru ca saltelele din hoteluri erau prea moi sau tantarii au umplut arenele.
Rețelele de socializare s-au umplut cu fotografii, trucaje amuzante și citate legate de eliminarea în aceeași a celor doi jucători de mare clasă. 
În timp ce unii au spus că au luat același avion, aceeași bicicletă sau același tren la plecarea din Rusia, alții au insinuat că de acum vor urmări Cupa Mondială împreună, la televizor.
La finalul meciului Uruguay- Portugalia, selecționerul Oscar Washington Tabarez a ținut să lămurească cine a avut ultimul discurs în vestiar înainte ca echipa să intre pe gazon.

"Căpitanul (Godin) le-a vorbit jucătorilor înainte de meci și le-a spus: 

" Jucăm pentru tații noștri, pentru mamele noastre, pentru vecinii noștri, pentru frații noștri, așa că dați tot ce puteți ", a dezvăluit Tabarez.

Mai mult decat fotbal.

FzR!!