marți, 11 august 2020

Nașul

 

Cristi Dulca, un alt căpitan al Rapidului, nu a ezitat să-și exprime dezamăgirea față de cei ce au îmbrăcat sezonul trecut tricoul vișiniu: 

„Nu pot să evidențiez niciun jucător, pentru că m-au supărat că nu promovat și au terminat pe locul 6. Dacă aș fi fost căpitan la Rapid în perioada asta, cred că le-aș fi rupt capul, sincer! Ăsta e spiritul care trebuie să fie la Rapid: când intri pe teren să îți dea lacrimile de fericire că joci pentru această echipă. 

Nu știu dacă i-a inhibat Pancu, dar un jucător cu personalitate, cu valoare, nu trebuie să se inhibe când ajunge la o astfel de echipă. 

Înseamnă că nu ai valoare de un anumit nivel, pentru că jucătorii importanți joacă cu 100 de mii de spectatori și cu 200 de mii ”

Referindu-se la investirea lui Iencsi, Cristi i-a făcut o urare inedită "căpitanului":

„ I-am urat baftă, inspirație, i-am spus că după fin urmează nașul și că sper ca nașul să facă mai mult decât finul. Așa cum i-am spus și lui Pancone, oricărui antrenor îi trebuie rezultate. Eu m-aș bucura ca Adi Iencsi să aibă rezultate, așa cum m-aș fi bucura și pentru Pancone, și pentru Dan Alexa, pentru că scopul final este ca Rapid să intre în Liga 1”

Baftă, nașule!!

FzR!!