joi, 27 august 2020

Cu sufletul

 
Leo Messi le-a comunicat, la câteva zile după umilința împotriva celor de la Bayern, oficialilor Barcelonei că vrea să părăsească gruparea catalană, iar marile cluburi ale Europei au reacționat imediat. 
Manchester CityInter sau PSG îl doresc pe căpitanul de pe Camp Nou, însă starul argentinian ar putea face o mutare-surpriză.

O decizie care părea imposibilă pare mai aproape de realitate. Ajuns la 33 de ani, Leo Messi e convins că e momentul pentru o schimbare radicală în cariera sa. 

După 20 de ani, starul argentinian poate părăsi Barcelona, iar toate marile cluburi europene sunt pe urmele sale. Dar decarul catalanilor și-ar putea alege viitoare echipă cu sufletul.

Lionel Messi a făcut primii pași în fotbal la centrul de copii și juniori ai lui Newell's Old Boys, iar la scurt timp după plecare sa la Barcelona a declarat pentru o publicație din Argentina că "visul său este să joace pentru Newell's în prima ligă". Oficialii clubului sud-american au speculat rapid atașamentul lui Leo față de culorile echipei care l-a format și au intrat în cursa pentru semnătura căpitanului de pe Camp Nou.

Oricare va fi destinația finală, fie Rapid, fie Newell's Old Boys, subiectul săptămânii ne reamintește faptul că fotbalul înseamnă mai mult decât o chestiune legată de o alergare după un balon rotund.

Înseamnă emoție, pasiune, lacrimi și bucurie.

Probabil singura alegere necondiționată din viață.

Cu sufletul.

FzR!!