miercuri, 4 iunie 2014

Tinerete fara batranete si Viata fara de moarte


Au mai ramas doar cateva zile pana la (speram!) initierea recursului la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.


Ca o ironie a sortii, Fat-Frumosul fotbalului romanesc se afla acum la o noua rascruce de drumuri:

 Drumul situat in partea inimii, ne poarta spre continuarea luptei cu un sistem inventat, parca doar pentru a distruge spiritul sportivitatii si al continuitatii.

De partea cealalta, calea din dreapta duce Povestea Noastra fara de Sfarsit catre spital.
Oricat de apasatoare pare povara ultimului an, parca infinit,  promitem sa ramanem pe veci, frumosii incurabili de aceasta sublima boala: Rapidismul.

Pentru generatiile ce vor duce Steagul Nostru mai departe, acestor stranii pagini de istorie, udate cu lacrimi visinii, le raman insa intrebarile (poate!) fara de raspuns:

-          -  Care a fost rostul acelui baraj inventat? Prin care Rapidul va ramane singura echipa care a retrogradat de doua ori in acelasi an?

-        -   Care sunt motivele obiective pentru care frf, NU s-a aparat la TAS in procesul intentat impotriva sa de -Concordia Chiajna pe subiectul si dupa disputarea “barajului rusinii”?
-         
-    - In contextul unui plan de reorganizare aprobat de instanta, care sunt argumentele deciziei, altele decat prognozele financiare, privind neacordarea licentei?

-         -  Care sunt principiile, altele decat cele sportive, prin care se refuza promovarea obtinuta in teren de catre Rapid?

-          -  Cum poate accepta FRF-ul sa se apere de data aceasta la TAS, in conditiile in care pana si presedintele Comisiei de Licentiere are indoieli asupra propriei sale decizii?

-          -   De ce FRF-ul si LPF-ul se expune sistematic prin decizii subiective, partinitoare si lipsite de continuitate?



Pentru conformitate atasez ultimele doua pagini ale raportului intocmit de Viorel Duru, continand teama sa privind posibilitatea unei decizii TAS favorabile Rapidului.
Singurele raspunsuri ce le vom afla sunt cele ale Sufletelor Noastre.
Rapidul Traieste si redescopera in NOI si in fiecare zi puterea de a trece peste toate nedreptatile.
Baietii minunati ce au imbracat tricoul visiniu in acest an competitional au reusit sa demonstreze ca Viata inseamna mai mult decat nevoi financiare.

Multumim Rapidule!
Pentru aceasta noua lectie de viata.
Acesta este momentul prin care sa dovedim cat suntem de puternici.
Si cat de mult TE IUBIM, RAPIDULE!

RAPID NU MOARE!!!