luni, 16 iunie 2014

World Cup 2014 - Ziua 4

Elvetia – Ecuador 2-1

In primul meci al zilei de duminica, Elvetia a revenit de la 1-0 si s-a impus in repriza a doua prin golurile lui Mehmedi (48) si Seferovici (93), dupa ce Enner Valencia a deschis scorul pentru Ecuador.

Singura remarca ramane in dreptul nationalei din tara cantoanelor si ce ar insemna aceasta daca nu ar exista emigrantii din echipa:
Zambesc fericit la gandul ca mai putini, inseamna mai multe beri.
Pentru subsemnatul. Hac! :-)

Franta – Honduras 3- 0

In al 2-lea meci al zilei pe stadionul din Belo Horizonte, alaturi de gafa organizatorilor care a ridicat stadionul degeaba sarind peste momentul intonarii imnurilor,

singura remarca, ce a mai inviorat seara, a fost prezenta in echipa din hexagon a mijlocasului Valbuena ( o replica cu mult mai mica a legendarului Alain Giresse).

Pentru colectionarii nostalgic de abtibilduri Panini, organizatorii dau asigurari ca nu asistam la o greseala de tipar:


Pana la stabilirea scorului final de 3-0 ( Benzema 2, Valladares), minunea numita “goal line technology” se dovedeste utila, desi nu cred ca s-a pus problema castigatoarei in aceasta partida.

Din motive tehnice, lesne de inteles, dar si din respect pentru o noua potentiala candidata (fluierata copios pe Maracana) la titlu, ma opresc cu aprecierile fata de partida Argentina –Bosnia ( 2-1).

Pe final, un gand bun Rapiduletului. 
Aflat la cumpana judecatei FIFA. Cu sediul proaspat vandalizat.

FzR!