luni, 18 martie 2019

Antrenor pe viață

Jurgen Klopp refuză pe Bayern Munchen. 
Deși este german și punctul maxim la care poate ajunge un tehnician german este să fie numit pe banca lui Bayern Munchen, de departe cel mai titrat club din istoria fotbalului din această țară, Jurgen Klopp are cu totul alte planuri. Liverpool, echipa pe care o conduce de trei ani, a eliminat în optimile de finală ale Champions League tocmai pe campioana Germaniei, cu o victorie fără dubii la Munchen.

Jurgen Klopp refuză pe Bayern și vrea să stea pe viață la Liverpool


Jurgen Klopp este foarte apreciat de fanii de pe Anfield Road, deși s-a dovedit a fi un campion al ghinioanelor. 
A pierdut finala Cupa Ligii, finala Europa League și sezonul trecut finala Champions League. 
Îi place enorm la Liverpool, s-a acomodat perfect și sezonul acesta se bate cu Manchester City la câștigarea primului titlu după o pauză de 28 de ani.
Klopp îi mulțumește public lui Franz Beckenbauer pentru faptul că îl vede pe el drept omul potrivit pentru a face din Bayern o superputere. 
“ Nu există legendă mai mare în Germania decât Franz Beckenbauer. Este minunat să auzi vorbind un astfel de om pozitiv despre tine și despre realizările sale. Este ca și cum un rege l-ar atinge cu sabia pe un om și îi spune apoi Sir. "

Klopp se consideră managerul potrivit pentru Liverpool

Bayern chiar a făcut tot ce se putea în ultimii 10-15 ani, cu unele mici greșeli, pe ici pe colo, dar generalul este unul pozitiv pentru acest club. 
Este o onoare ca un club precum Bayern să te dorească, însă eu mă simt minunat aici unde sunt și vreau să fiu, dacă se poate, antrenor pe viață la Liverpool. 
Îmi place totul aici, orașul, oameni, echipa pe care o am, atmosfera creată în jurul echipei.
Cu riscul de a fi criticat, consider că la acest moment chiar sunt managerul potrivit pentru Liverpool și avem în plan foarte multe lucruri să realizăm, să îmbuntătățim permanent, pentru ca jocul nostru să fie și mai spectaculos, dar și mai eficient. Vrem să câștigăm Premier League și credem în șansa noastră până la capăt și ne vom bate pentru acest lucru”.
sursa: fanatik.ro
Pasiunea si nebunia "la oferta".
Imaginar "cavalerul Kloop" a ingenuncheat in fata Regelui Fotbal.
In poate cel mai frumos Regat al Pasiunii: Liverpool.
Alaturi de Giulesti.
Regele l-a numit "Sir".
Pe viata.

FzR!!