duminică, 31 martie 2019

De la linia 14....

Înaintea plecării de ieri spre Brăila, rapidiştii au avut parte de un moment special.
Iniţiativa de imagine intitulată " Întoarcerea la origini " a permis multora dintre componenţii actualului Rapid să cunoască trecutul, tumultul şi cel mai important spiritul.
Fotbaliștii au făcut apoi o scurtă vizită la Salonul Regal, după care au mers la Linia 14, locul în care, în trecut, erau cazaţi fotbaliştii fără locuinţă în Bucureşti.
Acolo au putut asculta inclusiv povestea celebrei arestări din 1986, când, înaintea unui meci cu Dinamo, şase jucători au fost acuzaţi de un viol  ( imaginar ) care ar fi avut loc chiar în clădirea de la Linia 14.
Astăzi Rapidul a câştigat cu 2-1 la Brăila, în faţa celor de la Sportul Chişcani prin golurile reuşite de Marian Vlada (12') si Alex Iacob ( '68 ).
În urma acestui rezultat, Rapid se desprinde în fruntea clasamentului ligii a treia, la 7 puncte de Unirea Slobozia şi 8 de CS Afumaţi.
La staţia sufletelor noastre rasună anunţul mult asteptat:
" Trenul RAPID plecă în direcţia liga a 2-a de la linia 14 ".
Până cand vor ajunge regii încoronaţi ai istoriei noastre, prinţişorii de astăzi luptă precum adevăraţi eroi să aducă Rapidul acolo unde i-a fost întotdeauna locul.
FzR!!
p.s.: Si pentru că am amintit de povestea celebrei arestări din 1986, îi urăm lui Willy Goanţă, vrăjitorul din celebra victorie ce a implinit vineri pe 29 martie vârsta de 56 de ani, mulţi ani sănătoşşi fericiţi.