duminică, 5 iulie 2020

Bravo, Lorenzo!!

Ieri a fost derbyul orașului Torino, Juventus - Torino.
Aș spune o normalitate într-o țară greu încercată în ultimele luni, dar care îndeplinește măsurile suplimentare ale protocoalelor Ministerului Sănătății. De la ei. 
Dar nu despre amara ironie discutăm în rândurile acestea, ci despre nebunia din casa căpitanului campioanei Italia, Leonardo Bonucci.

El este fotbalist la Juventus, iar fiul său Lorenzo este un suporter pătimaș al rivalilor, AC Torino.


Cum a început această poveste de dragoste dintre fiul căpitanului Juventus și rivala AC Torino?

Pe la vârsta de cinci ani, Lorenzo Bonucci, convins și de unul dintre colegii săi de școală, a început să urmărească meciurile lui Torino și să devină un fan înfocat.

Nu i-a păsat și nu-i pasă că tatăl său este unul dintre liderii rivalei Juventus, micuțul îți trăiește liniștit povestea de dragoste cu echipa sa favorită.

Nu de puține ori au fost momentele când Bonucci și-a dus fiul la meciurile lui Torino, pe stadionul echipei sale rivale. 
Nu a fost huiduit, ba din contra, a fost aplaudat de fanii lui Toro pentru gestul său, pe care-l consideră unul normal, într-o lume plină de rivalități.

Lorenzo Bonucci a început deja fotbalul la Academia lui Torino, visul sau este să marcheze un gol pentru echipa sa favorită în Serie A.

Belotti, căpitanul lui Torino, este idolul său.

Bonucci i-a făcut o supriză mare la un moment dat fiului său, a organizat o cină la care l-a invitat pe Belotti, lucru care l-a impresionat până peste cap pe Lorenzo.

Luna iulie pare că nu este însă una tocmai fericită pentru micul fan al lui Torino, echipa sa favorită tocmai fiind ieri umilită de echipa tatălui său, Juventus cu 1-4.

Dincolo de rezultate, Lorenzo trăiește în vișiniu cu siguranță cele mai frumoase Povești.
Pentru că micuțul a înțeles faptul că dincolo de bani, faimă, strălucire și false bucurii, există în viață ceva mult mai de preț: Iubirea.


Bravo, Lorenzo!!

FzR!!