duminică, 26 iulie 2020

Pe teren

Daniel Pancu a comentat victoria Rapidului pe terenul UTA-ei, din penultima etapă a Ligii 2. 
Președintele giuleștenilor anunță că ultimul meci, cel de pe teren propriu cu Turris Turnu Măgurele, trebuie tratat cu mare responsabilitate. 
Pancu este de părere că sezonul viitor de Liga 2 va fi unul infernal, iar ratarea promovării ar schimba din temelii structura Rapidului.
„Pancone” susține că giuleștenii și-au recâștigat mândria după meciul de la Arad, însă meciul cel mai important rămâne cel cu liderul Turris, decisiv pentru promovare.

E o senzație de bine. Suntem obligați să câștigăm și următorul meci. Echipele din Liga 2 arată foarte rău după pandemie, sunt echipe pe care nu le recunoști. 
În această seară consider că Rapid merita absolut victoria, ne-am recâștigat mândria, orgoliul, în primul rând moralul. Suntem obligați să o batem pe Turris și după care așteptăm ca soarta să se revanșeze… vreodată , a declarat Daniel Pancu la Digisport.
Nimeni nu a avut o rețetă specială. Voluntari și Clinceni au început foarte bine, nu știu cum a gestionat Alexa, cum a gestionat Balint, Claudiu Niculescu această perioadă. Pur și simplu e ceva inedit. Nu ai de ce să te legi. Echipele din Liga a 2-a arată rău, foarte rău. Dacă ajungem la baraj, timpul va fi atât de scurt… vor fi schimbări, mult mai multe, dacă nu promovăm. La Liga 2 mi se pare infernal sezonul viitor. Am susținut mereu 18 echipe, acum pentru Rapid nu îmi doresc, Rapid trebuie să promoveze pe teren, a mai spus oficialul giuleștean.

Pe teren. Prin spirit, speranță și încredere.

FzR!!