marți, 28 iulie 2020

Vom fi acolo

Rețelele de socializare freamătă de nerăbdarea multor rapidiști de a-și susține favoriții. 
Pentru meciul cu Turris, Adunare Generală!!! Pe metereze, tatăăă, să susținem băieții! " a fost mesajul postat pe FB de către liderul galeriei rapidiste, Liviu Ungurean, care a confirmat faptul că suporterii vor merge la meci, respectând regulile de distanțare și purtând măști de protecție. 
Căutăm soluții să fim alături de echipa la acest meci decisiv. Legea nu poate fi mumă doar pentru unii și ciumă pentru alții. Am văzut ce au făcut cei din Arad. Noi de ce să nu ne putem face auziți?! 
Am făcut deja demersuri, sper să primim aprobare, să ne putem strânge, să cântăm, să ne audă băieții, să ne simtă aproape. Vom fi câteva sute cel puțin.
O să respectăm regulile de distanțare, o să purtăm măști, vrem să fie bine. Nu să fie incidente, ca la Arad, cu frustratii aia, supărați că le-a stricat Rapidul sărbătorirea promovării. Dacă nu se vor găsi altfel de soluții, să stabilim un perimetru în care să stăm, în zona stadionului, la porțile arenei, că asta nu ne poate împiedică nimeni să facem. 
Dar vom fi acolo!
La Rapid se iubește cu patimă. Și când suntem supărați pe jucători, tot îi iubim. Cu Turris, noi vrem să ne audă băieții, asta e cel mai important", a declarat Ungurean, potrivit GSP. 

FzR!!