duminică, 17 ianuarie 2021

Din comă

Un nou capitol al poate celor mai frumoase Povești, a fost deschis ieri de Rapid, cum altfel decât pe terenul, fie el înghețat de vreme și vremuri, de la baza Coresi.
Cum meșterul tipograf român Coresi a dezvăluit în lumina tiparului primele sale cărți încă din 1559, sunt îndreptățit să cred că Rapidul a fost poate inventat încă de pe atunci...
Ieri, Grig a avut ocazia să-și testeze noii eroii din viitoarele basme cu zmei.

Cu șase jucători noi în primul unsprezece, Moldovan, Zunic, Barbu, Ursu, Florică și Ernest, Rapidulețul a deschis scorul în minutul 8 prin "golden boy" Rareș Ilie, în urmă unui corner executat de pe partea dreaptă de către Octavian Ursu.

În prima repriză Emmanuel Ernest, poate chiar un George Weah al Giulestilor, a mai fost aproape de gol în două rânduri.

După reluare, ne-am bucurat de paradele excelente ale australianului Harrison, golul din minutul 70 al lui Antonio Sefer, șuturile în bară ale lui " el comandante "Alex Ioniță și Sefer și "dubla" lui Adi Bălan.

Remarcând entuziasmul băieților, suflul rapidist ce ne vestește Primăvara, îndrăznesc să afirm faptul că după ani mulți pare-se că ne trezim din comă.

Afirmație cel puțin dintr-o naivitate specifică.

Următorul joc amical înțeleg că este programat abia sâmbăta viitoare, pe stadionul celor de la Progresul Spartac, cei ce ne-au eliminat din Cupa României.

Se impune deci să le administrăm o lecție "bancarilor".

Felicitări, băieți!


FzR!!