miercuri, 15 iunie 2016

Breaking News: Noi violente in Franta!!!

Afisand un tupeu greu de imaginat pentru lumea civilizata, dupa ce au surprins prin gestul extrem de provocator al suporterului irlandez din mijlocul galeriei suedeze, ieri o straduta din Paris a fost martora unor noi atrocitati provocate de catre acesti huligani.
Nu mai putin de 6 fani au generat o situatie scapata de sub control, sarind spre un pensionar parizian, pentru a-i schimba roata de la masina.
Nepasarea celor de la FIFA si UEFA fata de aceste manifestari regretabile vor atrage cu siguranta nemultumirea opiniei publice internationale.
La polul opus, fara a avea o hotare a Tribunalului Bucuresti a recursului referitor la procesul de faliment ce va avea loc cel mai tarziu in data de 20 iunie 2016, FRF si LPF a initiat deja discutii cu doua dintre participantele ligii a 2-a: ACS Poli si UTA.
Fenomenul fotbalistic evident pastorit de catre FRF si LPF evolueaza astfel de la listarea sau delistarea patronilor pseudo-capitalisti, multi ajunsi dupa gratii, la faza sustinerii politice, ACS Poli si UTA fiind doua dintre echipele sustinute din banul public.
Pentru ca in curand vom avea un campionat in exclusivitate politizat si sponsorizat din taxe si impozite, indiferent de culoarea sustinuta, pentru suporterii adevarati ramane evident modul in care Burleanu si Gino Iorgulescu au ajuns sa conduca destinele fotbalului romanesc.
La fel de evident cum dezafilierea abuziva a "U"Craiova si participarea clandestina a CraiOlgutei, in calitate de invitat special, a adus doar pedepse cu suspendarea pentru mircea sandu si mitica dragomir.
 
Rapiduletule, sa stii ca nu esti singur.
Amarul acestor zile nu poate rupe legamantul dintre noi.
Aproape ca-mi vine sa dansez de fericire la gandul momentelor inaltatoare pe care TU le vei oferi nepotilor sau stra-nepotilor nostrii.
 
Multumim, Rapidule!!!
 
FzR!!