joi, 16 iunie 2016

Ovidiu Nahoi: „Terminati cu lamentarile!”

Ovidiu Nahoi a vorbit despre viitorul Rapidului, si a venit cu 4 sfaturi, la cald:
 
"1. Terminati cu lamentarile!
Ca gata, sa s-a sfarsit, ca nu-stiu-ce, ca vai… s-a dus Rapiduletul nostru si altele de felul asta. Daca e sa fie faliment ( oricum, mai e un apel care se poate foarte bine castiga) , da faliment o societate comerciala. Sper ca nu sunteti atasati de o societate comerciala! Rapid e altceva! Rapid o poate lua de la capat. Cine are probleme cu Liga a IV-a sa mearga la Chiajna si la Voluntari sa vada fotbal de Liga I. La Rapid vor ramane doar cei tari.
 
2. Gata cu dezbinarea!
Cred ca ne e clar tuturor cate nenorociri ne-a adus. Lasati totul de o parte, stergeti trecutul cu buretele! Acum chiar avem o problema si o responsabilitate. Cat priveste pe cei care vor sa traga foloase de pe urma Rapidului ( suporteri de profesie…) nu-mi fac griji. Astia sunt primii care pleaca fiindca nu mai au ce lua de la Liga a IV-a. Ii veti vedea pe la echipele comunale lipsite de suporteti, inchiriati cu ora. Hai, ca nu-i rau! Astfel ca se face curatenie nu numai in finante ci si prin jurul terenului. Si inca ceva, esential: trebuie sa fie UN SINGUR RAPID!
 
3. Dovediti demnitate!
Nu putem strange milioane de euro pentru a scoate clubul din faliment, sa fim seriosi! Dar ne putem exprima dragostea pentru acest club prin toate mijloacele, de la retele de socializaare la manifestari publice, graffiti si altele. Toate acestea vor insemna enorm in momentul acesta. Vedeti toate acestea ca pe un capital investit in viitor.E foarte probabil sa o luam de jos. Dar pe masura ce vom creste, izvorul va deveni rau si apoi fluviu, povestea noastra ii va seduce din nou pe multi.
 
4 Nu va temeti!
Vom razbi. Ne vom bate prin noroaie, cu echipe cu nume imposibil de pronuntat, vom suporta ironii si ocari, dar la sfarsit le vom arata ca noi suntem cei mai puternici!
 
Hai, capul sus cu totii!"
 
FzR!!