luni, 29 iunie 2020

S-a decis!!

"Liga Profesionistă de Fotbal a primit punctele de vedere ale tuturor cluburilor membre în ceea ce priveşte varianta propusă de Federaţia Română de Fotbal, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv din data de 25 iunie 2020, ca jocurile de baraj pentru menţinerea/promovarea în Casa Liga 1 să se desfăşoare într-o singură manşă.
Cele 14 cluburi membre ale Ligii I au susţinut, în unanimitate, că nu sunt de acord cu varianta de lucru propusă de Federaţia Română de Fotbal şi că doresc să dispute jocurile de baraj în două manşe, aşa cum prevede şi Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice al FRF".
Stau și mă întreb ( de aproape 5 ani ), ce caută sau ce rost au acești doi băieți la cârma destinului fotbalului românesc.
În cazul în care fotbalul mai există sau destinul nu ne-a convins că este unul tot mai aproape de marginea prăpastiei...

Cele 14 cluburi membre ale Ligii au decis faptul că barajul pentru menținere/promovare în Liga 1 să fie programat în două manșe pe 5 și respectiv 9 august.

Ne vedem atunci, zic!

FzR!!