marți, 26 iunie 2018

Flash News. De Mondiale.

La finalul partidei, atacantul portughez a fost vehement la adresa arbitrajului video, după ce penalty-ul din care Iran a egalat fiind dictat după consultarea VAR.
Cristiano Ronaldo a făcut văzut făcând mai multe gesturi cu trimitere la arbitrajul video, fiind nemulțumit de decizia luată de arbitrul paraguayan Enrique Caceres.
Fotografia zilei: EROII DIN ARABIA. Saudiții au reușit un meci extraordinar și s-au impus în fața lui Salah și compania.
Maroc s-a trezit abia la finalul grupelor Campionatului Mondial şi a făcut cel mai bun meci al său cu Spania, scor 2-2, după 0-1 cu Iran şi 0-1 cu Portugalia.
Frustrarea africanilor a fost destul de mare, mai ales că au fost egalaţi de Furia Roja la ultima fază, atunci când centralul a avut nevoie de VAR pentru a valida reuşita.



Iar faza l-a scos din minţi pe Amrabat, care a făcut câteva gesturi evidente în faţa camerei care a surprins atmosfera de pe teren la finalul partidei.
Jucătorul legitimat la Leganes s-a dus în faţa operatorului, a făcut un gest care a imitat VAR, iar apoi i s-a putut citi pe buze: "VAR e o prostie".

Nervos, Amrabat a fost luat de acolo de colegii săi, care au încercat să-l calmeze.
În ultima fază a grupelor, Spania a remizat cu Maroc şi a terminat pe prima poziţie a grupei, în timp ce Portugalia a remizat cu Iran şi a terminat pe locul second.
 
Poate chiar VAR este o prostie.
Ce ar insemna dupa ce noaptea in care ai scapat de vigilenta sotiei si ai reusit sa indesi mai multe doze in frigider, dimineata dupa consultarea VAR sa fi evacuat cu tot cu bere din apartament??
Frustrant, nu?
 

FzR!